Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Συνεχίζονται τα εργαστήρια για τα παιδιά!
Συνεχίζονται τα εργαστήρια για τα παιδιά!

Τα παιδιά γνωρίζουν τη γαλλική γλώσσα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης!

27-10-2021

Έρχεται και το Β´Εργαστήριο αφύπνισης στη γαλλική γλώσσα και τον πολιτισμό, για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης!

Συγκεκριμένα το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, τις ώρες 11.00-13.00, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη θα πραγματοποιηθεί το Β' εργαστήριο,  σχεδιασμένο από την κ.Τινα Μαυρομαρά-Λαζαρίδου, PhD, ΕΕΠ Γαλλικής Γλώσσας, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Εκπαιδευμένοι φοιτητές ΤΕΕΠΗ ΔΠΘ, υλοποιούν βιωματικό, δημιουργικό εργαστήριο με τίτλο: "Jouons avec des monuments et des mots en français et en grec" ("Παίζουμε με μνημεία και λέξεις ελληνικά και γαλλικά"), στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγραμματος "Ταξιδεύοντας με την τέχνη και τον λόγο" ( Δήμος Αλεξανδρούπολης και Σχολή Επιστημών Αγωγής).

Πρόκειται για μια παιγνιώδης προσέγγιση της γαλλικής γλώσσας με κάρτες, παιχνίδια, τραγούδια και κατασκευές! Είνια μια πρώτη επαφή των παιδιών με τα γαλλικά! Μπορούν να συμμετέχουν χωρίς να γνωρίζουν τα απαραίτητα.

Η είσοδος στη δράση είναι δωρεάν και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλέσετε στο 2551089690. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων