Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - books

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης υλοποιεί νέα δράση για τους μικρούς μας φίλους.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης υλοποιεί νέα δράση για τους μικρούς μας φίλους.

Τα παιδιά "ταξιδεύουν" 200 χρόνια πίσω με την βοήθεια μιας χρονομηχανής!

19-03-2021

Η νέα δράση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης "ταξιδεύει" τους μικρούς φίλους πίσω στο χρόνο! Πρόκειται για ένα ταξίδι επαναστατικό! Τα παιδιά μπαίνουν σε μια χρονομηχανή και γυρνάνε 200 χρόνια πίσω όπου και φτάνουν στην Ελληνική Επανάσταση. 

Άλλη μια εβδομάδα δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης ολοκληρώθηκε. Παρέα με την πονηρή αλεπού, τα παιδιά έμαθαν τη νότα sol και έπαιξαν το πρώτο τους τραγούδι στο μεταλλόφωνο!


Αυτή την εβδομάδα, με αφορμή την επέτειο από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, μπαίνουμε στη χρονομηχανή και γυρνάμε 200 χρόνια πίσω. Τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου στις 18:00, ταξιδεύουμε στα Ψαρά. Εκεί συναντάμε τον Δημήτρη Παπανικολή και γινόμαστε θεατές στην πυρπόληση της πρώτης οθωμανικής φρεγάτας στην Ερεσό από τον πρώτο μπουρλοτιέρη του Αγώνα.

Την Τετάρτη, 24 Μαρτίου στις 18:00, ακούμε τραγούδια της Ελληνικής Επανάστασης και γνωρίζουμε τα όργανα που έπαιζαν οι αγωνιστές: ταμπουράς, λαούτο, νταούλι, ζουρνάς σε συνδυασμό με τους κλασικούς συνθέτες που εμπνεύστηκαν από την Ελληνική Επανάσταση.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων