Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

«Τα παραμύθια του Καραγκιόζη» Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Μουσείο Μετάξης στο Σουφλί

«Τα παραμύθια του Καραγκιόζη» Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Μουσείο Μετάξης στο Σουφλί

27-01-2022

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου (ώρες 10:00-11:00 και 11:30-12:30), εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με τίτλο «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη» στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.

Μέσα από ποικίλες βιωματικές δράσεις και με την καθοδήγηση της αρχαιολόγου-μουσειολόγου Νατάσας Μιχαηλίδου, τα παιδιά μαθαίνουν για την ιστορία του Καραγκιόζη και βλέπουν από κοντά τα σκηνικά και τις φιγούρες παίζοντας πίσω από επαγγελματικό μπερντέ. Στο τέλος, οι μαθητές κατασκευάζουν τη δική τους χάρτινη φιγούρα για να την πάρουν ως ενθύμιο.

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας και έχει στόχο να φέρει τους μαθητές σε επαφή με την αγαπημένη φιγούρα του θεάτρου σκιών.

Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τα υλικά είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων