Σήμερα είναι: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
Yasu DANSE PASSION SOHO

Ό,τι "παίζει"!

Το Alexandroupolis Comedy Festival επιστρέφει με άφθονο γέλιο!

Το Alexandroupolis Comedy Festival επιστρέφει με άφθονο γέλιο!

18-07-2019

To Alexandroupolis Comedy Festival, θεσμός πλέον για την Αλεξανδρούπολη έρχεται με διάθεση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των θεατών αλλά και των φίλων του!

Έτσι λοιπόν το 3 AXD comedy festival θα μας χαρίσει 3 μέρες γέλιου με τον αγαπημένο Γιάννη Ζουγανελη (full band) να μας παρουσιάζει κάτι μοναδικό μουσικά αλλά και όχι μόνο!

Την 2η μέρα Double Bill (2 παραστάσεις με 1 εισιτήριο) παράσταση με τον Δημήτρης Δημόπουλος και την παράσταση του "Αφ'υψηλου", όπου συγκεντρώνει τα πιο υπεροπτικά του κείμενα από όλη του την καριέρα, σε μια ώρα σταντ-απ γεμάτη γέλιο και ψευδαίσθηση μεγαλείου, αποκλειστικά για το Φεστιβάλ Κωμωδίας Αλεξανδρούπολης.

Επίσης ο γνωστός και ανατρεπτικός Σίλας Σεραφείμ με την "Η Ιστορία της Ελλάδας αλλιώς" όπου συνεχίζει τις Sold out εμφανίσεις για 3η χρονιά! Ανατρεπτική, ανανεωμένη και με πολύ δόση χιούμορ Ο Σίλας Σεραφείμ μας διηγείται τα γεγονότα "αλλιως"

Τέλος την 3η μέρα θα πέσει "Πολύ Ξύλο"

Έρχονται ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και ο Θανάσης Παπαγεωργίου! Μοναδικοί σε αυτό που κάνουν χαρίζουν απλόχερα γέλιο σε όλους σε μια παράσταση που δεν ξέρει κανείς πότε και αν θα τελειώσει!

Έτσι λοιπόν παρέα με όλους τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, θα σας χαρίσουμε απλόχερα γέλιο και διάθεση στα καλοκαιρινά σας βράδια.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια σας καθώς η προπώληση μέσω viva.gr άνοιξε:

Προμηθευτείτε το εισητήριο σας με ένα κλικ εδώ.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σημεία προπώλησης!

17 – 18 -19 Ιουλίου τα γέλια μας θα ακουστούν από το κηποθέατρο του Πάρκου Προσκόπων!

Who is Who


Who is Κατερίνα;

Who is Κατερίνα;

Ελάτε να γνωρίσουμε την Κατερίνα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Διατηρεί κατάστημα και εργαστήριο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης με τις
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων