Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - faces

Η κ. Νικολούλη χαμογελαστή και ευδιάθετη συνομίλησε με το κοινό απαντώντας στις ερωτήσεις που της τέθηκαν.
Η κ. Νικολούλη χαμογελαστή και ευδιάθετη συνομίλησε με το κοινό απαντώντας στις ερωτήσεις που της τέθηκαν.

To βιβλίο της παρουσίασε η Α. Νικολούλη στην Αλεξ/πολη (video).

20-02-2013

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το ισόγειο του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Δευτέρας προκειμένου να ακούσει και να δει από κοντά τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Αγγελική Νικολούλη.

Η κ. Νικολούλη βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη προσκεκλημένη του βιβλιοπωλείου «Ελευθερουδάκης» της κ. Φωτεινής Σκαρλακίδου προκειμένου να παρουσιάσει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη, το οποίο είναι εμπνευσμένο από μία συγκλονιστική υπόθεση, την οποία εξιχνίασε η δημοσιογράφος.

Την κ. Νικολούλη προλόγισε η στενή φίλη της και Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή ενώ την παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος του e-evros.gr Τάνια Γιαννακούδη. Φυσικά την επιμέλεια όλης αυτής της άψογης διοργάνωσης είχε η κ. Φωτεινή Σκαρλακίδου, την οποία ευχαρίστησε προσωπικά και η ίδια η δημοσιογράφος - συγγραφέας.

Η κ. Νικολούλη χαμογελαστή και ευδιάθετη συνομίλησε με το κοινό απαντώντας στις ερωτήσεις που της τέθηκαν αναφορικά τόσο με το βιβλίο όσο και με την έκβαση άλλων υποθέσεων, με τις οποίες ασχολήθηκε στην τηλεοπτική της εκπομπή «Φως στο τούνελ» ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της παρουσίασης κι ενώ το κοινό περίμενε υπομονετικά να γνωρίσει από κοντά τη δημοσιογράφο – συγγραφέα, η κ. Νικολούλη μίλησε στην κάμερα του e-evros.gr για το βιβλίο της αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση της με την Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη κάνει την εμφάνισή της και η Πηγή Δεβετζή, η οποία μίλησε για τον άνθρωπο Αγγελική Νικολούλη.

Ο φακός του e-evros.gr ήταν παρών όχι μόνο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, αλλά και πριν και μετά, καταγράφοντας τα πάντα.

Δείτε φωτογραφίες από την βιβλιοπαρουσίαση στην επίσημη σελίδα στο facebook του βιβλιοπωλείου.

Παρακολουθήστε το video που ετοιμάσαμε από την εκδήλωση:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων