Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα "έσπασε" ο Phonique.
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα "έσπασε" ο Phonique.

Το καλοκαίρι στο Yacht club ξεκίνησε με «Phonique-o» ένστικτο και «άχαστο» party

28-05-2017

Καλεσμένος του Yacht club στο λιμένα Αλεξανδρούπολης ήταν ο παγκοσμίου φήμης dj και παραγωγός Phonique. Οι ετοιμασίες από νωρίς ήταν πυρετώδεις για να είναι όλα έτοιμα κατά την άφιξη του.

Ο κόσμος από νωρίς έδωσε το παρών στο μεγαλύτερο pre-summer event στην αγαπημένη ταράτσα της πόλης, όπου αρχικά η απογευματινή θέα του θρακικού πελάγους έδινε μια άλλη πνοή στην πόλη και ο καιρός ευτυχώς συμμαχούσε προκειμένου το event να μείνει αξέχαστο.

Αμείωτο κέφι και ρυθμός επικρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του party με τον γνωστό σε όλους dj να δίνει τον καλύτερο του εαυτό στα decks του Yacht club, ενώ για να ζεσταθεί το κοινό φρόντισε από την αρχή ο Μιχάλης Κουτρίδης.

Ο κόσμος δεν ήθελε με τίποτα να αποχωριστεί το party που αν μη τι άλλο αποτελεί ήδη ένα από τα μεγαλύτερα event του 2017 για την πόλη της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο.

"Feel what you want", "Something special" ήταν κάποια από τα γνωστά κομμάτια που ακούστηκαν την Κυριακή στο λιμάνι.

Ο θαμώνες έδειχναν κατευχαριστημένοι ενώ τα χέρια και τα κινητά όλων βρίσκονταν στο αέρα σχεδόν σε κάθε τραγούδι του Phonique. Όλα κυλούσαν υπέροχα και το «άχαστο» party του Yacht δικαιολογούσε τον προ ημερών τίτλο που του είχε δώσει το e-evros.gr.

Πριν ξεκινήσει... τελείωσε!

Την ώρα που όλοι ήταν στον αέρα και το ρολόι έδειχνε 23:00 (ΜΟΝΟ) ξαφνικά το «άχαστο» που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις όλων διακόπηκε λόγω... ηχορύπανσης.

Όπως και να έχει το «άχαστο» έγινε «άπαιχτο» και προκάλεσε πανικό ακόμη και έτσι χάρη σε εσάς που το αγκαλιάσατε και ήσασταν εκεί.

Για τα υπόλοιπα φρόντισε το e-evros.gr από αέρος, από θάλασσα και... από ταράτσα να σας μεταφέρει το τι έγινε.

Άντε και καλή διασκέδαση (...μέχρι τις 11 το βράδυ).

Απολαύστε πλούσιο φωτογραφικό υλικό εδώ μέχρι τις 23:00 εδώ.

Το βίντεο που ετοιμάσαμε μέχρι τις 23:00 το βράδυ:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων