Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη

Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη

28-05-2017

Ένα μοναδικό Κυριακάτικο απόγευμα πέρασαν όσοι βρέθηκαν στις 28 Μαΐου στο πιο αγαπημένο μέρος της πόλης: Tην "ταράτσα" του ΝΟΑ cafe, to Υacht Club.

Το πάρτι ξεκίνησε ο Μιχάλης Κουτρίδης όπου και έδωσε τη σκυτάλη στον δημοφιλέστερο Βερολινέζο Dj της House μουσικής Phonique.

O Phonique έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, για όση ώρα φυσικά του επιτράπηκε! 

Ο κόσμος δεν ήθελε με τίποτα να αποχωρηστεί το party που αν μη τι άλλο αποτελεί ήδη ένα από τα μεγαλύτερα event του 2017 για την πόλη της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο.

Δείτε παρακάτω μερικά φωτογραφικά κλικ της ημέρας και... της νύχτας του μεγαλύτερου event του καλοκαιριού από το φακό του Π. Μπουρδούνη και του Κ. Ορδουμποζάνη:

Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη Στον "αέρα" σήκωσε ο Phonique το Yacht club, στην Αλεξανδρούπολη
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων