Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Ο Sabb έρχεται στην Αλεξανδρούπολη
Ο Sabb έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

To NOA και τα Wake Up Events παρουσιάζουν τον SABB

21-11-2016

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το 1ο event των "Wake up events" στο ΝOA cafe - bar (το 5ο κατά σειρά των Wake Up) με καλεσμένο τον  Dj και παραγωγό George Tsilipako έρχεται το 2ο event, από την τριλογία που θα "τρέξει" αυτή τη σεζόν, να ξεσηκώσει το λιμάνι και την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου στα decks του ΝΟΑ έρχεται  ένα από τα πιο hot ονόματα της tech house διεθνούς μουσικής σκηνής, o SABB, σε ένα μοναδικό dj set.

O Sabb γεννήθηκε στην Ελβετία και έχει φιλοξενηθεί στα booth γνωστών clubs του κόσμου όπως: στο Space στο Μαϊάμι, στο Pacha και Cielo στη Νέα Υόρκη, στο Blue Marlin στο Ντουμπάι και στο Hive στη Ζυρίχη.

Και δεν τελειώνουμε εδώ! Οι πρώτες 5 παρέες που θα εισέλθουν στο μαγαζί, θα διεκδικήσουν άμεσα μετά από κλήρωση μία δωρεάν φιάλη. Ζητήστε το λαχνό σας από τους δύο τύπους με τις "Wake Up" μπλούζες.

Τo Σάββατο, λοιπόν, 26 Νοεμβρίου και λίγο μετά τις 00:00 έχει "Wake up event"στο ΝΟΑ cafe – bar παρέα με τον dj Sabb, γιατί η ημέρα ξεκινά μετά τα μεσάνυχτα!

Στα warm up o dj Antonio, της Α2 LTD, εξίσου καταξιωμένος Dj από τη Θεσσαλονίκη που δεν είναι λίγες οι φορές που "σηκώνει" μόνος τους ένα event.

Δυναμώστε τα ηχεία:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων