Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
King Cleanings
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Τρελό απογευματινό party με τον BEATS PLIZ μετά την παρέλαση στο Pico by night

Τρελό απογευματινό party με τον BEATS PLIZ μετά την παρέλαση στο Pico by night

17-03-2017

Το Σάββατο 25 Μαρτίου οι No Limit παρουσιάζουν στο Pico by night ένα τρελό απογευματινό Party!

Σε συνεργασία με την ομάδα Lifted από την Θεσσαλονίκη και προσκεκλημένο τον παγκόσμιας φήμης Trap και EDM DJ και παραγωγό "BEATS PLIZ" οι No Limit υπόσχονται πως θα ζήσετε το κορυφαίο party της Άνοιξης!

O BEATS PLIZ χαρακτηρίζεται από τον ιδιαίτερο τρόπο που έχει στο να συνδέει ανατολίτικες και βαλκανικές μελωδίες με τον σκληρό ηλεκτρονικό ήχο.

Ethnic επιρροές που συναντάναι το βαρύ μπάσο της Trap που καταλήγουν σε αυτόν τον ήχο που το κεφάλι σου απλά κουνιέται μόνο του στον ρυθμό.

Με τα κομμάτια του στο youtube να κάνουν μερικά εκατομύρια views η φήμη του ξεπερνάει τα σύνορα της χώρας και περιμένουμε μεγάλες εκπλήξεις από την μεριά του σύντομα!

Μαζί του ο ανερχόμενος trap/edm dj Jimmy Yo ο οποίος θα κάνει το warm up!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 15:00
Η τιμή του εισιτηρίου στην πόρτα είναι 10€ και συμπεριλαμβάνεται ένα ποτό ή μπύρα!

Για κρατήσεις τραπεζιών, πληροφορίες, τιμοκατάλογο και ειδικές προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα στις σελίδες: No Limits και PICO by NIGHT.

25 Μαρτίου στο Pico by night παρτάρουμε με BEATS PLIZ και No Limits σε ένα party που θα σας μείνει αξέχαστο...μέχρι το επόμενο No Limits Party!

Έναρξη 15:00

Μπύρα 5€
Ποτό 7€
Τιμή φιάλης 70€

Χορηγός επικοινωνίας είναι το e-evros.gr


.: Ό,τι γίνεται ή έγινε στο "Pico by night" με ένα κλικ εδώ

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων