Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Via Egnatia: Οι "Stavento" live στην Αλεξανδρούπολη

Via Egnatia: Οι "Stavento" live στην Αλεξανδρούπολη

12-08-2016

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου το αγαπημένο μας συγκρότημα "Stavento" θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για να μας χαρίσει μια μοναδική συναυλία μαζί με την Σοφία Κουρτίδου.

Η μουσική βραδιά πραγματοποιείται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου για το 2o Φεστιβάλ VIA EGNATIA Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης .

H συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ μπροστά στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λίγα λόγια για τους Stavento

Το όγδοο cd των Stavento με τίτλο "Ακόμα ονειρεύομαι" κυκλοφόρησε στις 23 Μαίου του 2016. Το album αυτό είναι ένα ταξίδι που ξεκινάει το πρωί, με άπλετο φως και ολοκληρώνεται βράδυ, με ένα γλυκό σκοτάδι. Και το ταξίδι αποκτά περισσότερη μαγεία, όταν οι συνταξιδιώτες είναι φίλοι "ακριβοί"...Γιάννης Πάριος, Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Χατζής, Γιάννης Γιοκαρίνης, Μελίνα Ασλανίδου και Ήβη Αδάμου...φίλοι που αποτελούν σταθμό στη διαδρομή του πλοίου που λέγεται "Stavento".

Φίλοι που ντύνουν με τη φωνή τους και την αγάπη τους όλα όσα οι Stavento θέλουν να πουν σε αυτό το album. Τραγούδια με το γνώριμο ύφος τους αλλά και έντονα παραδοσιακά στοιχεία, διασκευές και πειράγματα κλασσικών τραγουδιών αλλά και παλαιότερων δικών τους.
Οι «STAVENTO» κλείνουν 11 χρόνια στην μουσική πραγματικότητα της Ελλάδας έχοντας κάνει περισσότερες από 900 συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενω τα συνολικά views τους στο youtube έχουν ξεπεράσει τα 100.000.000 !!!!

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων