Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Who is Who

C4 team
C4 team

Who is C4 Art Team;

14-05-2016

Οι Κώστας Ορδουμποζάνης, η Εύη Καλλιοντζή, η Βίβιαν Καβούνη και η Μαρία Κυριακίδου, είναι οι 4 «ανήσυχοι» καλλιτέχνες της Αλεξανδρούπολης που συγκροτούν την ομάδα των C4 Αrt Team (Creative 4 Atr Team)!

Ο Κώστας είναι φωτογράφος, η Εύη hairStylist, η Βίβιαν makeupartistκαι η Μαρία ενδυματολόγος. Πως παντρεύονται όλα αυτά δημιουργώντας κατά τακτά διαστήματα μεγάλα «πυροτεχνήματα» στην Αλεξανδρούπολη του Έβρου; Η αλήθεια είναι πως αναρωτηθήκαμε και μεις, γι΄ αυτό και ζητήσαμε από τα παιδιά να τα γνωρίσουμε από κοντά, να δούμε την ιδιαίτερη δουλειά τους και επιπλέον; Να ξεναγήσουμε και εσάς στα backstage των projectπου ετοιμάζουν!

C4 Art Τeam, πότε δημιουργήθηκε η καλλιτεχνική αυτή ομάδα;

Η ομάδα μας δημιουργήθηκε πριν από έναν περίπου χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2015, όταν εμείς οι τέσσερις επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων, αποφασίσαμε να «ξοδέψουμε» ακόμα και τον λιγοστό μας ελεύθερο χρόνο δημιουργικά.

Πως γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας της ομάδας σας;

Όταν η φαντασία συναντά την τέχνη, τότε όλα είναι απλά χρόνος και διάθεση! Ακόμα και ο λιγοστός χρόνος που έχουμε αξιοποιείται στο έπακρο προκειμένου να ζωντανέψουμε τις εικόνες που έχει ο καθένας στο μυαλό του και να γίνουν ιστορίες, είτε φωτογραφικές, είτε .. κινηματογραφικές!

Για να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι, μας γεννιέται μια ιδέα, βρισκόμαστε, τη συζητάμε και αφού καταλήξουμε στο τελικό project, ξεκινά η διαδικασία της έρευνας ο καθένας στο είδος που αντιπροσωπεύει, ώστε όταν φτάσει η μέρα που μέσα από branestorming η ιδέα θα γίνει πραγματικότητα, και συνήθως ξεπερνάει ακόμα και την αρχική σύλληψη!

Πόσα project ετοιμάζετε; Γιατί πιθανολογώ πως από την ιδέα μέχρι το τελικό προϊόν, σίγουρα απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα μηνών.

Ναι, έχεις δίκιο, είναι και αυτός ο χρόνος… ο ελεύθερος… που μόνο ελεύθερος δεν είναι για εμάς, επομένως είμαστε στα 2 μεγάλα project το χρόνο, με άλλα μικρότερα ενδιάμεσα για κοινωνικούς ή προσωπικούς λόγους, με διάφορες συνεργασίες που έχουμε με συλλόγους και φορείς της περιοχής μας.

Ποιο είναι το κοινό στο οποίο απευθύνεται η C4 Αrt Team;

Απευθυνόμαστε σε όσους έχουν αυτήν την ανάγκη της ιδιαίτερης δημιουργικότητας! Οι ιστορίες που δημιουργήσαμε ως τώρα είχαν σκοπό την προσωπική μας εκτόνωση. Αλλά σκοπεύουμε και σε επιχειρήσεις που ψάχνουν έναν διαφορετικό τρόπο προβολής, σε επαγγελματίες που θέλουν να παρουσιάζουν τη δουλειά τους όπως ούτε καν οι ίδιοι θα μπορούσαν να φανταστούν, αλλά και σε φορείς και συλλόγους.

Η ομάδα των C4, ξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη, εδώ στον ακριτικό Έβρο, θα σας ρωτήσω το γιατί. Τι διακρίνατε ώστε να αποτελέσει το έναυσμα της δημιουργίας μιας καλλιτεχνικής ομάδας, εδώ στην άκρη της χώρας;

Η Αλεξανδρούπολη είναι μια καλλιτεχνική πόλη, είναι μια πόλη με φοβερές προδιαγραφές όταν και αν το συνειδητοποιήσουμε όσοι μένουμε εδώ. Εμείς το ανακαλύπτουμε και κάθε φορά που συνεργαζόμαστε με διάφορους καλλιτέχνες από την περιοχή μας για το κάτι πιο ιδιαίτερο που ζητάμε στα project μας.

Η πόλη μας έχει μέλλον και αυτό το μέλλον θέλουμε να αναδείξουμε μέσα από το τελικό καλλιτεχνικό προϊόν της ομάδας μας.

Τι αγαπούν τα μέλη της C4 Αrt Team στον Έβρο;

Οι Creative 4 Art, αγαπούν όπως είπαμε την δημιουργία σε κάθε της μορφή, τους ανθρώπους, τους φίλους μας που μας βοηθούν με την συμμετοχή τους αλλά και όσους έχουν αυτή την αστείρευτη δίψα και το μεράκι για δημιουργία. Αυτό υπάρχει τόσο στον Έβρο όσο και στην Αλεξανδρούπολη ειδικότερα. Εμείς, απλά αγαπάμε τον αέρα, αυτόν τον αέρα του Έβρου σε κάθε του γωνιά που αποτελεί για μας πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Τι μισεί η C4 Αrt Team στον Έβρο;

Το Μίσος είναι βαριά λέξη. Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι για κάποιον περίεργο λόγο η περιοχή μας, οι πόλεις του Έβρου δεν έχουν χρώμα. Θα θέλαμε περισσότερη ζωντάνια, περισσότερα λουλούδια, περισσότερη ενέργεια αλλά αυτό είναι που μας δίνει κίνητρο ταυτόχρονα. Να είμαστε άλλο ένα λιθαράκι που θα χρωματίσει τον Έβρο, κυριολεκτικά και μεταφορικά..

Who is Who - e-evros
Pinup project - "Crazy Spring Love" Pinup project - Portrait Pinup project - Portrait Pinup project - "Romance" Show your love  - Αφιέρωμα στην αγάπη για τα κατοικίδιά μας Show your love  - Αφιέρωμα στην αγάπη για τα κατοικίδιά μας Μηνύματα ζωής - Ένα μήνυμα για σένα μαζί με τον σύλλογο καρκινοπαθών "Συνεχίζω" εξωτερική συμμετοχή makeup artist Μηνύματα ζωής - Ένα μήνυμα για σένα μαζί με τον σύλλογο καρκινοπαθών "Συνεχίζω" εξωτερική συμμετοχή makeup artist Φωτοπαραμύθι - "Η μάχη" Φωτοπαθαμύθι - "Το πνεύμα του δάσους" Φωτοπαραμύθι - "Το ξωτικό" Μόδα - "Το πορτραίτο μιας γυναίκας" εξωτερική συμμετοχή makeup artist Μόδα - "Ελευθερία" εξωτερική συμμετοχή makeup artist Μόδα - "Δυναμικότητα" εξωτερική συμμετοχή makeup artist
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων