Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Who is Who

Who is Πάνος;

Who is Πάνος;

05-03-2016

O Πάνος Μπόθος, θα έλεγε κανείς πως όταν κινείται στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, τον ακολουθούν αρκετά βλέμματα απλά γιατί του αρέσει να κάνει “φασαρία”.

Όχι δε μαλώνει με κανέναν, απλά κάνει φασαρία η εξάτμηση της μηχανής του όπως και ο ίδιος με το ιδιαίτερο στυλ που έχει επιλέξει να “φοράει”. Μπορεί να θεωρείται ο πλεον απρόσιτος άνθρωπος στο κομμάτι της προσέγγισης (πράγμα που δεν ισχύει), όμως όταν τον γνωρίσει κανείς, σίγουρα θέλει να μπει στον φιλικό του κύκλο!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη, πέρασε πολλά χρόνια της ζωής του στη Θεσσαλονίκη καθώς και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, αποκτώντας τις δικές του εμπειρίες - μαθήματα ζωής και επέλεξε να τα εφαρμόσει ζώντας πια στην πρωτεύουσα του Έβρου. Λατρεύει τις μηχανές, αγαπάει τον καφέ, πιστεύει στους ανθρώπους, δεν ακολουθεί τα πρέπει, μισεί να μην είναι ο εαυτός του.

Άραγε αυτά που λέμε εμείς για τον ίδιο ισχύουν; Για να δούμε…

Ποιo είναι το όνομα σου; Πάνος Μπόθος

Τι δουλειά κάνεις; Είμαι από τους τυχερούς που δε κάνουν μια αλλά δύο δουλειές. Δουλεύω σε μια εταιρία χαρτικών τα πρωινά εδώ και κάποια χρόνια και από το απόγευμα και μετά βρίσκομαι σε καφέ της πόλης ως barista.

Σ΄ευχαριστούν αυτές οι δραστηριότητες; Ναι, αφού λύνω το βιοποριστικό μου μέσα από αυτές και θεωρώ και τις δύο ευχάριστες! Είμαι ικανοποιημένος στη καθημερινότητά μου αν και κάποιες φορές χρειάζομαι λίγο περισσότερο χρόνο για “δικά μου” πράγματα.

Συγκεντρώνεις τα βλέμματα όταν οδηγείς τη μηχανή σου η οποία τα τελευταία 2 περίπου χρόνια φιγουράρει σε πολλά ποστ του fb, αφού δεν είναι λίγοι όσοι θέλουν να φωτογραφηθούν πάνω ή δίπλα από αυτή. Πως νιώθεις; Νομίζω χαρά, είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα ένα δημιούργημα της φαντασίας σου να γίνεται πραγματικότητα και αυτή η πραγματικότητα να αρέσει.

Πάντα φλέρταρες με το “περίεργο” στη ζωή σου; Ξέρεις κάτι; Για μένα δεν υπάρχει αυτή η έννοια, δεν υπάρχει το περίεργο αλλά το φυσιολογικό ή έστω το διαφορετικό. Μ’ αρέσει να δίνω μια άλλη, δική μου διάσταση στα πράγματα, θέλω να τη ζωντανεύω, κάνοντας έτσι το πρακτικό κομμάτι της ζωής μου ιδιαίτερο.

Με τις μηχανές; Έρωτας; Η αίσθηση που προσφέρει η μηχανή είναι στιγμές ελευθερίας, ευτυχίας, σε γεμίζει, σταματάει η σκέψη… Είναι σημαντικό να μπορείς να σταμάτας τη σκέψη, ν’ απολαμβάνεις και ταυτόχρονα να είσαι απόλυτα συνειδητός σε αυτή την απόλαυση.

Γιατί επέλεξες αυτό το στυλ μηχανής; Αν εννοείς την επιλογή το φτιάξιμο, είναι φάσεις της ζωής… Αυτή την περίοδο έτσι τη θέλω, γεννήθηκε στο μυαλό μου και υλοποιήθηκε χωρίς πειραματισμούς! Ξέρεις, με το να φτιάχνω κάτι από την αρχή και να δίνω μια ταυτότητα, τη ταυτότητα που θέλω εγώ, είναι πολύ πιο σημαντικό από το να συμβιβαστείς με μια του εμπορίου ως έχει. Εξάλλου ζω με τις αντιφάσεις είναι στοιχειο μου κ το προσαρμόζω σε κάθε εκδοχή της ζωής μου. Οφείλω βέβαια να σου πω πως ήδη στο μυαλό μου έχω “φτιάξει” την αμέσως επόμενη.

Σε προσεγγίζουν εύκολα οι άνθρωποι; Δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο σ’ αυτό το κομμάτι, όχι γιατί θεωρώ πως είμαι απρόσιτος, αλλά γιατί όπως σου είπα ακόμα πιστεύω στον άνθρωπο και στις προσεγγίσεις του. Έχω λίγο διαφορετικό τρόπο σκέψης και μετά από πολλά χρόνια έρευνας και αυτοκριτικής με το βαθύτερο “εγώ” μου, κατέληξα να είμαι όπως είμαι και μου αρέσει. Δεν έχω “θέμα” στο να τσαλακώνω την εικόνα μου και ταυτόχρονα να ξέρω πόσο αστείο μπορεί να είναι το ότι η εμφάνισή μου δείχνει κάτι εντελώς αντίθετο, όμως δεν είμαι μόνο αυτό! Ωστόσο μ’ αρέσει να επιλέγω τους ανθρώπους που έχω στον φιλικό μου κύκλο με τα δικά μου κριτήρια και όχι με τα πρέπει της κοινωνίας.

Ποια είναι η σχέση σου με τον έρωτα; Ο έρωτας δε σου χτυπά την πόρτα όταν θέλεις εσύ, αλλά όταν αποφασίσει ο ίδιος! Όταν πάντως συμβεί, αφήνομαι.

Τι απεχθάνεσαι; Την υποκρισία και την ανειλικρίνεια των ανθρώπων, όχι μόνο στον κόσμο αλλά ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό.

Τι αγαπάς στον Έβρο; Τον τόπο που γεννήθηκα και ζω την Αλεξανδρούπολη.

Τι μισείς στον Έβρο; Δεν το έχω εντοπίσει ακόμα. Με την πρώτη ευκαιρία θα σ’ ενημερώσω!

Φωτ.: Δήμος Μπαμπλής

Who is Who - e-evros
Who is Πάνος; Who is Πάνος; Who is Πάνος; Who is Πάνος;
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων