Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η πολυπόθητη μείωση των τιμών στα αεροπορικά εισιτήρια, μόνο καλό έκανε στην Αλεξανδρούπολη και τους πολίτες
Η πολυπόθητη μείωση των τιμών στα αεροπορικά εισιτήρια, μόνο καλό έκανε στην Αλεξανδρούπολη και τους πολίτες

23.000 επιβάτες μόνο τον Ιούλιο στο "Δημόκριτος" – "40% αύξηση, καιρός για νέα ξενοδοχεία!"

16-08-2018

Θεαματική αύξηση της κίνησης στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης, καταγράφηκε τους θερινούς μήνες, μια αύξηση, σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη, πολύ…ελπιδοφόρα.

Συγκεκριμένα, μόνο για τον μήνα Ιούλιο καταγράφηκε αύξηση της τάξεως του 40% σε σχέση με την ίδια εποχή πέρυσι. «Είχαμε 23.000 κόσμο μόνο για τον Ιούλιο, μεγάλη αύξηση, και πάνω από 80% πληρότητα σε όλες τις πτήσεις», επισημαίνει ο αερολιμενάρχης του «Δημόκριτος» Στέλιος Ζαντανίδης.

«Όπως είχα πει και στο παρελθόν όταν άρχισαν νέα δρομολόγια, ο ανταγωνισμός κάνει καλό», δηλώνει ο ίδιος, αναφερόμενος στην έναρξη των δρομολογίων από την 1η Μαΐου της εταιρείας Sky Exress.

Σε ότι αφορά την ακύρωση των δρομολογίων της Κύπρου νωρίτερα τον Ιούλιο, ο Στέλιος Ζαντανίδης επισημαίνει ότι το γεγονός αυτό δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο ως προς τη διαμόρφωση της κίνησης. «Δεν μας επηρέασε καθόλου. Όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια θα συνεχιστούν κανονικά και για το χειμώνα».

Να σημειωθεί πως η πληρότητα στις ξενοδοχειακές μονάδες της πρωτεύουσας του Έβρου «άγγιξε» φέτος το 100%, γεγονός που οφείλεται ουσιαστικά στην πτώση των τιμών στα αεροπορικά.  

«Εμείς δεν έχουμε εικόνα για τις τιμές, αλλά ο κόσμος φαίνεται πως ανταποκρίθηκε. Η Αλεξανδρούπολη έχει περιθώριο να γίνουν πολλά ξενοδοχεία ακόμα», καταλήγει ο αερολιμενάρχης.

 ΜΚ