Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού στην Αλεξανδρούπολη το Νοέμβριο του 2017
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού στην Αλεξανδρούπολη το Νοέμβριο του 2017

360.000 € από το Υπουργείο για συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

03-08-2018

Σε αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών προχωρά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, με την αρωγή του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Στο πλαίσιο της 22ης Συνεδρίασης του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η «σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Ελληνικό Δημόσιο/ Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού/ Γενική Γραμματεία Αθλητισμού», ως έκτακτο θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Βαταμίδης.

Ο προϋπολογισμός των παρεμβάσεων ανέρχεται στις 360.000 €, ένα ποσό που εξασφαλίστηκε από τη Δημοτική Αρχή και την αρμόδια Αντιδημαρχία, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη το χειμώνα του 2017.

Οι παρεμβάσεις αφορούν στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε 18 γήπεδα ποδοσφαίρου, με στόχο την επίλυση προβλημάτων και την εξασφάλιση των συνθηκών ασφαλείας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για επισκευή περιφράξεων, ελαιοχρωματισμούς, συντήρηση των μεταλλικών στοιχείων, μόνωσεις, εργασίες φωτισμού, επισκευή κερκίδων και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε και το ποσό των 170.000 € από ιδίους πόρους, για την εγκατάσταση υπόγειου αυτόματου αρδευτικού συστήματος στα γήπεδα, καθώς και την ολική ανακατασκευή του γηπέδου στον οικισμό της Μάκρης.

Μαρίνα Κριτού