Σήμερα είναι: Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
greek english turkish
SOHO ΙΚΤΕΟ VAMOS

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης

09-09-2017

Ξεκίνησαν οι εγγραφές την 1η Σεπτεμβρίου για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο 2017 - 2018 στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης.

Το Δημοτικό Ωδείο που στεγάζεται σε πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο, όπου οι μαθητές πλέον μπορούν να απολαύσουν και να δημιουργήσουν σε ένα μοντέρνο χώρο με αίθουσες μονωμένες, με καινούρια μουσικά όργανα και καταξιωμένο προσωπικό υπό τη διεύθυνση της κας Μερόπης Κολλάρου.

Από την ίδρυση του το 1958 , έχει μακρόχρονη και διακεκριμένη παρουσία στην πόλη, παράλληλη με την πολιτιστική ιστορία της. Πάντοτε με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης είναι ένα εύρωστο εκπαιδευτικό ίδρυμα σήμερα, όπου η κλασσική μουσική συναντά τα σύγχρονα ρεύματα , συμπορεύεται με την παραδοσιακή, Βυζαντινή Μουσική και την τζαζ.

Το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης ενθαρρύνει τους σπουδαστές του να δημιουργήσουν επαγγελματικούς στόχους ως μέλη μουσικών συνόλων, συνθέτες, ενορχηστρωτές, δάσκαλοι, ιεροψάλτες κ.α.

Οι σπουδαστές του έχουν επιτυχίες κάθε χρόνο σε Πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς , στις εισαγωγικές εξετάσεις των μουσικών τμημάτων του Πανεπιστημίου, καθώς και παρουσίες σε σεμινάρια και συναυλίες.

Επίσης τον Σεπτέμβριο λειτουργούν τα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για την προετοιμασία των κατατακτηρίων και εισαγωγικών εξετάσεων.

Εγγραφές και πληροφορίες στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Καραΐσκάκη αρ. 5

(απέναντι από την Αστυνομία) πρωί και απόγευμα καθημερινά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2551026627