Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αίτημα για να εγκριθούν άμεσα τα δρομολόγια για τη Σαμοθράκη
Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου έστειλε σχετική επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστο Στυλιανίδη, ζητώντας να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός και η έγκριση των δρομολογίων για την τουριστική περίοδο.
Είναι ένα πολύ κρίσιμο θέμα για τη Σαμοθράκη και το είχαν ζητήσει πριν λίγο καιρό και επαγγελματίες του τουρισμού με δική τους επιστολή. Αυτό γιατί χωρίς έγκαιρο προγραμματισμό των δρομολογίων, δεν μπορούν να γίνουν κρατήσεις και να έρθουν στο νησί τουρίστες, αλλά και σχολικές εκδρομές.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στηνβ επσιτολή του ο κύριος Πουλιλιός:
"Η δυνατότητα έγκαιρης προγραμματισμένης σύνδεσης, με σταθερά και αξιόπιστα δρομολόγια, είναι κρίσιμη για την ομαλή υλοποίηση των εκδρομών των σχολικών μονάδων, οι οποίες είναι συχνά προγραμματισμένες για την αρχή του καλοκαιριού.
Επίσης, η έγκαιρη διασφάλιση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων θα συμβάλει αποφασιστικά στην προσέλκυση περισσότερων τουριστών στην περιοχή μας και θα υποστηρίξει την τοπική οικονομία."
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR







