Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Έκκληση για παιδικά ρούχα από το Πολυκοινωνικό
Παρακαλούνται οι δημότες της Αλεξανδρούπολης που έχουν παιδικά ρούχα, παπούτσια και φόρμες που δε χρειάζονται και είναι σε καλή κατάσταση να τα φέρνουν στην κοινωνική ιματιοθήκη του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ Δήμου Αλεξανδρούπολης διότι υπάρχουν ελλείψεις σε αυτά τα είδη και οι ανάγκες οικογενειών που τα χρειάζονται και διαβιώνουν δύσκολα είναι μεγάλες.
Κάνουμε έκκληση στην αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία των συμπολιτών μας. Όσοι μπορούν να προσφέρουν τα είδη αυτά, να τα φέρνουν στο ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ Καρτάλη 2, και ώρες 07.00 -19.30 τις εργάσιμες ημέρες.
Τέτοιες αξιέπαινες ενέργειες δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία σε ανθρώπους που ζουν στα όρια της εξαθλίωσης ότι αύριο θα έρθει μια καλύτερη μέρα γι’ αυτούς και τα παιδιά τους και το σπουδαιότερο να αισθάνονται ότι δεν είναι μόνοι.
- Ασημένιο μετάλλιο για αθλητή του "Κότινου" στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων με Αναπηρία
(28-09-2025) - Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις "μεταμόρφωσης" της οδού Κονδύλη στην Αλεξανδρούπολη
(28-09-2025) - Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης οι εορτασμοί για τον Άγιο Διονύσιο και τα 40 χρόνια του Πρωτοδικείου Ορεστιάδας
(28-09-2025) - Καθαρίστηκαν οι ακτές της Σαμοθράκης από εθελοντές και την iSea
(28-09-2025) - Ο Γιάννης Βασιλειάδης στο World TEC Cup της Βαρκελώνης
(28-09-2025)
EN
TR






