Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αλλαγή χρόνου σε φυλάκιο στις Καστανιές Εβρου έκανε ο Στεφανής

Αλλαγή χρόνου σε φυλάκιο στις Καστανιές Εβρου έκανε ο Στεφανής

02-01-2020

Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πέρασε την αλλαγή του χρόνου με το προσωπικό της φρουράς στο φυλάκιο, στις Καστανιές Έβρου.

Από εκεί ο κ. Στεφανής έστειλε τις δικές του ευχές για την αλλαγή του χρόνου γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Φως, αισιοδοξία, επιτυχίες για την Πατρίδα. Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την υπερηφάνεια, αυτοπεποίθηση και αταλάντευτη θέση μας για την υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων."

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ για την επίσκεψη

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφθηκε, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Μονάδες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας στις Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου και τη Μαγνησία.

Αρχικά, ο Υφυπουργός μετέβη στην Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου, όπου συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό της 111 Πτέρυγας Μάχης (111 ΠΜ), που τηρεί ετοιμότητες στα αεροσκάφη επιφυλακής.

Ακολούθως, ο Υφυπουργός μετέβη στις Καστανιές Έβρου και επισκέφθηκε το Επιτηρητικό Φυλάκιο «1». Γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου με το προσωπικό της φρουράς και διανυκτέρευσε στους χώρους του Φυλακίου.

Κατά τις επισκέψεις του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνοδευόταν κατά περίπτωση από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά,

τον Διοικητή της XVI Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, τον Διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχο Παναγιώτη Κορδούλη και τον Διοικητή της 3ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Γρηγόριο Μπουντλιάκη.