Σήμερα είναι: Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020
greek english turkish
SOHO ΙΚΤΕΟ Δερέμπεης μικρό

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η επέμβαση των Πυροσβεστών που δυστυχώς δεν κατέστη αρκετή
Η επέμβαση των Πυροσβεστών που δυστυχώς δεν κατέστη αρκετή

Αλληλεγγύη μέσα στις στάχτες: ο πρωτογενής τομέας Αλεξανδρούπολης στο πλευρό της γυναίκας που έχασε το σπίτι της

13-12-2018

Μια πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αμέριστης βοήθειας στον συνάνθρωπο, ανέλαβε ο Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης.

Πριν από μερικές ημέρες, ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας στο χωριό Πέπλος στις Φέρες Αλεξανδρούπολης, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η ολική καταστροφή της μονοκατοικίας.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές Πυροσβεστικές Δυνάμεις, η φωτιά όμως που πιθανώς ξεκίνησε από την κουζίνα, εξαπλώθηκε ταχύτατα σε όλο το σπίτι, κατακαίωντας τη μοναδική κατοικία και τα υπάρχοντα της ηλικιωμένης που διαμένει σε συγγενικά της πρόσωπα.

Το γεγονός ευαισθητοποίησε τον Αγροτικό & Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης, ο οποίος διαμέσου των Προέδρων των Αγροτών Κώστα Αλεξανδρή και των Κτηνοτρόφων Κώστα Δουνάκη, ξεκίνησε μια προσπάθεια αναστύλωσης του σπιτιού.

Οι εκπρόσωποι του πρωτογενούς τομέα απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη του Συλλόγου αλλά και σε όλους τους συμπολίτες τους στις Φέρες και την Αλεξανδρούπολη, να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια συλλογής χρημάτων.

Το εγχείρημα ξεκινά από τις Φέρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε κάθε έναν πολίτη που επιθυμεί να συνεισφέρει δίδεται απόδειξη, αφού η συλλογή των χρημάτων γίνεται επί τόπου.

Ας στηρίξουμε την αξιόλογη αυτή προσπάθεια με ό,τι μπορεί ο καθένας μας να διαθέσει, ώστε να περάσει όμορφες γιορτές η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έχει χάσει το γιό της σε τροχαίο, και στη συνέχεια το σύζυγο της.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Αλεξανδρης Κωνσταντίνος: 6948403880

Δουνάκης Κωνσταντίνος: 6973036466

Μαρίνα Κριτού