Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Φωτογραφία από την σελίδα ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ & ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Ν. ΒΥΣΣΗΣ.
Φωτογραφία από την σελίδα ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ & ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Ν. ΒΥΣΣΗΣ.

Αναβαθμίζεται παραπάνω το Παρατηρητήριο Νέας Βύσσας! - Πως ήταν και πως έγινε (φωτο)

25-09-2021

Συνεχίζονται οι δωρεές "αγάπης" προς το Παρατηρητήριο Νέας Βύσσας! Αυτή τη φορά δόθηκε έμφαση στη προστασία του περιβάλλοντος καθώς τοποθετήθηκε ένας κάδος αφού η συγκεκριμένα περιοχή δε διέθετε.


δωρεά έγινε από το δήμο Ορεστιάδας και συγκεκριμένα από τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Γιώργο Καραγιάννη, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της ομάδας.

Μάλιστα παρακάτω θα ακολουθήσουν καi εικόνες από το πως ήταν πριν το παρατηρητήριο Νέας Βύσσας και πως είναι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές! Πράγματι η όψη του κτιρίου και ό,τι υπάρχει γύρω από αυτό έχει "μεταμορφωθεί" και μάλιστα όλες οι αλλαγές ήταν αλλαγές από την αγάπη του κόσμου που έδειξε για εκείνο το σημείο.

Είμαστε σίγουρα πως θα υπάρξουν και άλλες αναβαθμίσεις στη συγκεκριμένη περιοχή καθώς ο εθελοντισμός όπως γνωρίζουμε καλά, δεν έχει όρια και είναι είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει στις μέρες μας.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την ομάδα "Εθελοντισμός Νέας Βύσσας", από το ανανεωμένο πλέον Παρατηρητήριο:

  

Φ.Δούκογλου

Αναβαθμίζεται παραπάνω το Παρατηρητήριο Νέας Βύσσας! - Πως ήταν και πως έγινε (φωτο) Αναβαθμίζεται παραπάνω το Παρατηρητήριο Νέας Βύσσας! - Πως ήταν και πως έγινε (φωτο) Αναβαθμίζεται παραπάνω το Παρατηρητήριο Νέας Βύσσας! - Πως ήταν και πως έγινε (φωτο) Αναβαθμίζεται παραπάνω το Παρατηρητήριο Νέας Βύσσας! - Πως ήταν και πως έγινε (φωτο)