Κάτι τρέχει στον Έβρο
Απεβίωσε ο πρώην Βουλευτής Έβρου, Γιάννης Καβαρατζής
Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Καβαρατζής, ιατρός και πολιτικός του Έβρου, με παρουσία επί δεκαετίες στα κοινά.
Γεννημένος στη Λευκίμη Σουφλίου το 1940, πήρε το πτυχίο της Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας και άσκησε το λειτούργημά του στην Αλεξανδρούπολη και στην Κομοτηνή.
Για πρώτη φορά εκλέχτηκε το 1974 βουλευτής στον Έβρο και έκτοτε διετέλεσε άλλες δύο ολόκληρες θητείες, αλλά και μικρότερα διαστήματα, αφού τρεις φορές έχασε την βουλευτική έδρα λόγω ενστάσεων.
Ο Γιάννης Καβαρατζής έδωσε τους δικούς του αγώνες για το καλό του Έβρου και των Εβριτών, πάντα από τις γραμμές της Νέας Δημοκρατίας, είτε μέσα στη Βουλή, είτε σε άλλες θέσεις ευθύνης, όπως αυτή του Υποδιοικητή του ΙΚΑ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τέλους έβγαινε για τον καθημερινό περίπατο στην Αλεξανδρούπολη, χαιρετώντας όσους συναντούσε και ενδιαφερόμενος για την πολιτική.
Εκφράζουμε και εμείς θερμά συλληπητήρια στους οικείους του, στα παιδιά και τα εγγόνια του.
- Νέα κινητοποίηση των κατοίκων για την απομάκρυνση της κεραίας στην οδό Μακρυγιάννη
(04-08-2025) - Αίσιο τέλος για περιπατητή που χάθηκε στη «Κλείδωση Φονιά» στη Σαμοθράκη
(04-08-2025) - Τι περιμένει το Διδυμότειχο από την Υπουργό Πολιτισμού στη νέα της επίσκεψη
(04-08-2025) - Λευκή Νύχτα Αλεξανδρούπολης: Το φεστιβάλ-θεσμός επιστρέφει για 12η χρονιά!
(04-08-2025) - Καλά στην υγεία τους οι τραυματίες από τη χθεσινή μετωπική σύγκρουση Δικέλλων–Μάκρης
(04-08-2025)
EN
TR







