Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ξηλωμένα καθίσματα, κατεστραμμένα καθίσματα και η γνωστή αίσθηση της εγκατάλειψης στο θέατρο Αλτιναλμάζη που σε λιγότερο από ένα 24ωρο, θα υποδεχτεί εκατοντάδες κόσμο.
Ξηλωμένα καθίσματα, κατεστραμμένα καθίσματα και η γνωστή αίσθηση της εγκατάλειψης στο θέατρο Αλτιναλμάζη που σε λιγότερο από ένα 24ωρο, θα υποδεχτεί εκατοντάδες κόσμο.

«Από το κακό στο χειρότερο» το θέατρο Αλτιναλμάζη λίγες ώρες πριν την έναρξη των εκδηλώσεων (video)

06-06-2023

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων με τους Πυξ Λαξ, στο υπαίθριο θέατρο του πάρκου Αλτιναλμάζη και φίλος του e-evros.gr βρέθηκε εκεί και οι εικόνες που κατέγραψε μόνο αυτό δε μαρτυρούν. 

Ξηλωμένα καθίσματα, κατεστραμμένα καθίσματα και η οικεία αίσθηση της εγκατάλειψης σε αυτή την πόλη κυριαρχούν στο θέατρο που σε λιγότερο από ένα 24ωρο, θα υποδεχτεί εκατοντάδες κόσμο.

Εικόνες που μας φέρνουν μνήμες από το καλοκαίρι του '22, όταν και πάλι μια τέτοια μέρα περίπου -στην έναρξη των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων- είχαμε βρεθεί στο Πάρκο Αλτιναλμάζη, για να καταγράψουμε μια παρόμοια εικόνα καταστροφής και εγκατάλειψης.

Δείτε το video πριν 11 μήνες και κάντε τη σύγκριση με το φετινό στο τέλος της ανάρτησης:

 

Έναν χρόνο μετά και η κατάσταση είναι απελπιστικά χειρότερη! 

Που να φανταζόμασταν στην περσινή καταγγελία, ότι την επόμενη χρονιά θα ερχόμασταν αντιμέτωποι με μια ακόμα πιο φρικτή πραγματικότητα!

Με άλλα λόγια, «τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου» ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, που φαίνεται να «μην ίδρωσε το αυτί του» έναν ολόκληρο χρόνο και «πέρα βρέχει».

Και όλα αυτά, τη στιγμή που η πόλη ετοιμάζεται να υποδεχτεί πλήθος τουριστών και οι κάτοικοι της να κυκλοφορήσουν και να απολαύσουν τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις.

Βέβαια, αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη, αλλά ούτε και η δεύτερη φορά που συναντούμε το Πάρκο Αλτιναλμάζη σε αυτή την άθλια κατάσταση και προφανώς ούτε η τελευταία!

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ


Αρκεί να σας θυμίσουμε και την εξωτερική κατάσταση που επικρατεί του θεάτρου, με εικόνες ντροπής να μας στοιχειώνουν από το 2020, όταν σε ανάλογες καταγγελίες που είχαμε δεχτεί, μιλούσαμε πάλι για μια άθλια και επικίνδυνη κατάσταση. 

Δηλαδή πόση έκταση χρειάζεται να πάρει ακόμη το εν λόγω θέμα, ώστε να υπάρξει κινητοποίηση από τους αρμόδιους της δημοτικής αρχής; 

Γιατί πρέπει να καταγγέλουμε και να ζητάμε τα βασικά σε αυτή την πόλη;

Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα είναι τόσο απογοητευτική, που ούτε ελπίδες δε μας επιτρέπει να τρέφουμε πλέον μετά από τόσες καταγγελίες. 

Η κατάσταση αντί να βελτιώνεται, γίνεται όλο και χειρότερη και η πραγματικότητα που έχουμε να διαχειριστούμε είναι τουλάχιστον φρικτή!

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο που κατέγραψε φίλος του e-evros.gr μόλις χθες από το θέατρο Αλτιναλμάζη και έπειτα συγκρίνετέ το με το βίντεο παραπάνω. Η κατάσταση είναι για γέλια, αν όχι για κλάματα:

newsroom@e-evros.gr