Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

Αστυνομικό Δελτίο της 26ης Οκτωβρίου 2022

26-10-2022

Συνελήφθη την 24-10-2022 το βράδυ σε οικισμό του Έβρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, για κλοπή και υπεξαίρεση.

Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι ο δράστης την 24-10-2022 και τον Μάρτιο του 2020 είχε αφαιρέσει δύο κυνηγετικά όπλα από εταιρεία συγγενικού του προσώπου, ενώ επίσης την 21-10-2022 υπεξαίρεσε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο της παραπάνω εταιρείας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα όπλα και το όχημα, τα οποία κατασχέθηκαν. Από την περεταίρω έρευνα βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν: 

  • 1 πιστόλι
  • 1 κυνηγετικό μαχαίρι
  • 27 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
  • 4 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 85 γραμμαρίων
  • 2 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους 13,7 γραμμαρίων Μικροποσότητες άγνωστης ουσίας, φύλλων κάνναβης και σπόρων κάνναβης
  • 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένο με καπνό και
  • Εργαστήριο καλλιέργειας και ανάπτυξης φυτών κάνναβης

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Συνελήφθη την 26-10-2022 τις πρώτες πρωινές ώρες σε αγροτική οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ στη προσπάθειά του να διαφύγει πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς.

Όπως διαπιστώθηκε για το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης έχει δηλωθεί κλοπή την 24-10-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.