Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Β.Λαμπάκης: "δε θέλω να μιλάω τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πια γιατί μ' έχουν κουράσει"

Β.Λαμπάκης: "δε θέλω να μιλάω τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πια γιατί μ' έχουν κουράσει"

25-02-2016

Στου “κουφού την πόρτα… την παίρνεις και φεύγεις”. Ο λόγος για τη συνέντευξη του Δημάρχου της Αλεξανδρούπολης στον Δημήτρη Κολιό και τον maximun.fm, ο οποίος για ακόμα μια φορά εξέφρασε τους έντονους προβληματισμούς του για όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή αναφορικά με το προσφυγικό, αλλά και τη σχέση του με τους βουλευτές Έβρου ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος της Αλεξανδροούπολης αναφέρθηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού στις 25 Οκτωβρίου το 2015, με ομολόγους τους, στη διάρκεια της οποίας, ο ίδιος υπέγραψε ξεχωριστά, για 50.000 εγκαταστάσεις μουσουλμάνων μεταναστών στη χώρα, καλώντας τους τρεις βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού να το "ψάξουν". Όπως υπογράμμισε, είναι υποχρέωσή τους να ψάχνουν κάθε τί που βλάπτει τον Εβρίτικο λαό και όχι να καλύπτουν τον Αλέξη Τσίπρα και την Κυβέρνηση.

"Να ψάξουν να βρουν στις 25 Οκτωβρίου 2015, ο Τσίπρας αν στη συνάντηση που είχε με τους ομολόγους του της Αυστρίας, Σλοβενίας, Αλβανίας, Κροατίας, Σκοπίων, Γερμανίας, Ουγγαρίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας, υπέγραψε σε σχέση με όλα όσα υπέγραψαν όλοι μαζί, ξεχωριστά ο ίδιος, για 50.000 εγκαταστάσεις μουσουλμάνων προσφύγων στη χώρα, με δέσμευση να υποστηρίξει την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, σε ότι αφορά την παροχή επιδοτήσεων ενοικίων και υλοποίηση προγραμμάτων υποδοχής οικογενειών; μήπως από εκεί προκύπτει η ανάγκη ανεύρεσης διαμερισμάτων στον Έβρο;"

Σύμφωνα πάντως με τον ίδιο, τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά, όπως αυτό της απόκρυψης της αλήθειας για το εν λόγω ζήτημα.

Κ.Καλεντερίδου