Σήμερα είναι: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish
ΚΡΟΝΟΣ Δερέμπεης μικρό ΙΚΤΕΟ

e - ατρικά

Christmas mood: Φτιάξτε διάθεση για να υποδεχθείτε τα Χριστούγεννα

Christmas mood: Φτιάξτε διάθεση για να υποδεχθείτε τα Χριστούγεννα

24-12-2016

Οι γιορτές είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να φορέσετε το πιο λαμπερό χαμόγελό σας και να υποδεχθείτε τα Χριστούγεννα. Αν και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου αρκετοί άνθρωποι αισθάνονται έντονη θλίψη και μοναξιά τα Χριστούγεννα, ωστόσο αυτό και μόνο είναι ένας σημαντικός λόγος για να πάτε αντίθετα στους κανόνες των καιρών.

Αρκετοί άνθρωποι έχουν πεσμένη διάθεση είτε λόγω έλλειψης συγγενικού και υποστηρικτικού περιβάλλοντος είτε για απώλειες που έχουν βιώσει κατά το παρελθόν. Επιπρόσθετα οι οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις της χώρας επιβαρύνουν αρνητικά την γενικότερη ψυχολογική διάθεση των ατόμων.

Είναι καλό όμως να υποδεχθείτε τις γιορτές με άλλη διάθεση και αυξημένη αυτοπεποίθηση. Πώς θα το επιτύχετε αυτό; Η διαφορετική προσέγγιση και οπτική της καθημερινότητας θα σας βοηθήσει να μπείτε για τα καλά στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Παράλληλα, ο επαναπροσδιορισμός στόχων και η αξιολόγηση όλων των προσπαθειών που κάναμε κατά τη διάρκεια του έτους θα μας βοηθήσουν ώστε να μπορέσουμε να παρατηρήσουμε από διαφορετική οπτική γωνία πράγματα και καταστάσεις.

Εμείς σας προτείνουμε κατά τη διάρκεια της γιορτινής περιόδου να επικοινωνήσετε με γνωστούς και φίλους, να έχετε θετική ενέργεια και συναισθήματα, να φροντίσετε την εμφάνισή σας και να βάλετε νέους στόχους. Σκεφτείτε με λιγότερο άγχος την καθημερινότητα και ευχηθείτε σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο μπορείτε.

Όπως έλεγε και Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω «Η ζωή δεν έχει να κάνει με το να βρεις τον εαυτό σου, αλλά με το να τον δημιουργήσεις». Να θυμάστε πως αυτές τις γιορτές μπορείτε να δημιουργήσετε νέες στιγμές!