Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Μετά την επιχείρηση εκκένωσης της ΕΛ.ΑΣ. ο χώρος αποδόθηκε στις πρυτανικές αρχές
Μετά την επιχείρηση εκκένωσης της ΕΛ.ΑΣ. ο χώρος αποδόθηκε στις πρυτανικές αρχές

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: Η ΕΛ.ΑΣ. εκκένωσε κατάληψη στο κτήριο της παλαιάς Νομικής

14-04-2024

Μετά από αίτημα των πρυτανικών αρχών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε επιχείρηση για την εκκένωση κατάληψης του κτηρίου της παλαιάς Νομικής στο Δημοκριτείο Πανεπιστήμιο το πρωί του Σαββάτου.

Η κατάληψη είχε πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής και μετά την επιχείρηση εκκένωσης της ΕΛ.ΑΣ. ο χώρος αποδόθηκε στις πρυτανικές αρχές ενώ στο σημείο παραμένουν ακόμα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο παλαιό κτηριακό συγκρότημα του τμήματος της Νομικής, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, για την απομάκρυνση ομάδας ατόμων που εισέβαλε σε αυτό χθες, Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 11:30.

Ειδικότερα, ομάδα νεαρών ατόμων κατέλαβε χώρο του ανωτέρω κτηριακού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα οι Πρυτανικές Αρχές να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

Με άμεση και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και της Θεσσαλονίκης, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο χώρος αποδόθηκε στις Πρυτανικές Αρχές.

Στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις για τη διατήρηση της τάξης.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.