Σήμερα είναι: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
greek english turkish
AL FARO KOYKORAVAS ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Θα ανακαινισθεί σε μεγάλο βαθμό και θα εναρμονισθεί με τα υψηλότερα επίπεδα ενεργειακής κλάσης και προστασίας του περιβάλλοντος.
Θα ανακαινισθεί σε μεγάλο βαθμό και θα εναρμονισθεί με τα υψηλότερα επίπεδα ενεργειακής κλάσης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Δήμος Αλεξ/πολης: Κατετέθη πρόταση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μ. Παρασκευόπουλος»

06-06-2018

Κατατέθηκε την Δευτέρα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υ.ΜΕ.ΠΕ.ΡΑ.Α.» η πρόταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Μ. Παρασκευόπουλος» ύψους 1.380.000 €.

Η μελέτη αφορά την αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων και των πάνελ της οροφής, την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων που θα καθιστούν το κτήριο πλήρως αυτόνομο ενεργειακά, την εκτέλεση εργασιών θερμομόνωσης και την τοποθέτηση τριών αντλιών θερμότητας που θα φροντίζουν για τη θέρμανση και ψύξη του χώρου.

Η ωριμότητα της μελέτης επετεύχθη χάρη στην προμελέτη που είχε συνταχθεί για το συγκεκριμένο έργο εδώ και μήνες από τον Αντιδήμαρχο Τραϊανούπολης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Γιάννη Φαλέκα και τη συνεργασία σε τελικό στάδιο του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Οικισμών και Καθημερινότητας, Γιάννη Βαταμίδη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης, Γιώργου Κουκουράβα.

Με την αναμενόμενη, λόγω πληρότητας του φακέλου, χρηματοδότηση της πρότασης, το Κλειστό Γυμναστήριο που είχε θεμελιωθεί το 1975 και παρουσιάζει αρκετά προβλήματα, θα ανακαινισθεί σε μεγάλο βαθμό και θα εναρμονισθεί με τα υψηλότερα επίπεδα ενεργειακής κλάσης και προστασίας του περιβάλλοντος.