Κάτι τρέχει στον Έβρο

Δήμος Αλεξ/πολης: Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε συλλόγους για το φετινό Πάρκο Χριστουγέννων.

Δήμος Αλεξ/πολης: Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε συλλόγους για το φετινό Πάρκο Χριστουγέννων.

12-11-2015

Για τέταρτη χρονιά το Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας στην Αλεξανδρούπολη θα ντυθεί γιορτινά για να προσφέρει χαρά με διάφορες εκδηλώσεις σε μικρούς και μεγάλους.

Την ευχάριστη αυτή είδηση μας ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας, Αγοράς & Αθλητισμού, κ. Στέλιος Βραχιόλογλου αρχικά μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook και αργότερα μέσω Δελτίου Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


Ο κ. Βραχιόλογλου χαρακτηριστικά αναφέρει:

Η πύλη του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου θα είναι έτοιμη να ανοίξει και φέτος χαρίζοντας χαμόγελα και αγάπη σε μικρούς και μεγάλους .

Είναι μια μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται κόντρα στους ανέμους των καιρών και είναι επιτυχημένη γιατί δουλεύουμε όλοι μαζί για την πόλη μας.
Έτσι λοιπόν είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω μια πρόσκληση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο φετινό Πάρκο Χριστουγέννων .

Η πρόσκληση απευθύνεται σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολείων , σε πολιτιστικούς, αθλητικούς συλλόγους , σε κοινωνικές δομές και δράσεις .

Oι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παραστούν στην συνάντηση που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ( Δημαρχείο 2ος όροφος ) την Τρίτη 17/11/2015 και ώρα 17.00.
Επίσης όποιος έχει τον χρόνο , το μεράκι , τη διάθεση να μας βοηθήσει στην κατασκευή στολιδιών και στον στολισμό του Πάρκου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.


Φέτος έχουμε πολλές εκπλήξεις οι οποίες θα ικανοποιήσουν ακόμα περισσότερο τους μικρούς μας φίλους .


Κάθε χρόνο και καλύτερα!


Γιατί η πόλη μας αξίζει να έχει Μαγικά Χριστούγεννα!

Δείτε εδώ το σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.