Κάτι τρέχει στον Έβρο
Διδυμότειχο: Επιτήδειοι προσποιούνται δημοτικούς υπαλλήλους για να εξαπατήσουν τους πολίτες
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα ή τραπεζικά στοιχεία από συναλλασσόμενους με το Δήμο Διδυμοτείχου προσποιούμενοι υπαλλήλους του Δήμου.
Ο Δήμος Διδυμοτείχου ενημερώνει τους δημότες για την αποφυγή εξαπάτησής τους από πρόσωπα που προφασίζονται την ιδιότητα υπαλλήλων του Δήμου.
"Μεγάλη προσοχή: Μας γνωστοποιήθηκε ότι υπάρχουν επιτήδειοι που προσποιούμενοι υπαλλήλους του Δήμου Διδυμοτείχου επικοινωνούν με προμηθευτές, με σκοπό "να επιταχύνουν τις διαδικασίες" πληρωμής τους. Ζητούν να συνδεθούν σε ηλεκτρονική διεύθυνση και να καταχωρήσουν τα στοιχεία λογαριασμού τους.
Παρακαλούμε να μην απαντάτε σε τέτοια τηλεφωνήματα και να επιβεβαιώνετε πάντοτε τον Υπάλληλο και το γραφείο με το οποίο συναλλάσεστε.
Τα τηλέφωνα του Δήμου είναι της μορφής 25533-50... ή 25533-51...
Eπίσης ελέγξτε ότι τα email επικοινωνίας είναι της μορφής @didymoteicho.gr.
Ο Δήμος σε κάθε περίπτωση θα καταθέσει κάθε διαθέσιμο στοιχείο στην Εισαγγελία Ορεστιάδος."
- Απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων φορτηγών στο εθνικό οδικό δίκτυο
(14-08-2025) - Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
EN
TR







