Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η σύναψη της συνεργασίας ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΔΕΥΥΑ Γ.Ουζουνίδη & του Εμπορικού Συλλόγου Κ.Χατζημιχαήλ
Η σύναψη της συνεργασίας ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΔΕΥΥΑ Γ.Ουζουνίδη & του Εμπορικού Συλλόγου Κ.Χατζημιχαήλ

Διψάσατε; Μπορείτε να ξεδιψάσετε δωρεάν στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης!

29-11-2018

Το κέντρο της Αλεξανδρούπολης αναβαθμίζεται και αποκτά πλέον έναν περισσότερο λειτουργικό για τους πολίτες χαρακτήρα.

Για τον σκοπό αυτό, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης και ο Εμπορικός Σύλλογος, προχώρησαν στην σύναψη μνημονίου συνεργασίας, στο πλαίσιο της πράξης «Αστικός Εξοπλισμός Κοινόχρηστων Χώρων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης».

Η συνεργασία αφορά κοινές παρεμβάσεις, με την αρχή να γίνεται με την την τοποθέτηση σωμάτων πόσιμου νερού αισθητικής open mall εντός του αστικού ιστού, όπου οι πολίτες θα μπορούν να ξαποστάσουν και να ξεδιψάσουν ελεύθερα!

Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της ίδιας πράξης η Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης και ο Εμπορικός Σύλλογος στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε θέματα τεχνολογίας αιχμής και αξιοποίησαν την τεχνογνωσία και τις τεχνολογικές τους υποδομές, με αποτέλεσμα την προμήθεια και τοποθέτηση «έξυπνου» εξοπλισμού.

Ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει συσκευές ανακύκλωσης, «έξυπνα» παγκάκια τα οποία θα συλλέγουν την ηλιακή ενέργεια και θα δίνουν τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών και σύνδεσης στο διαδίκτυο, κοινόχρηστες βρύσες, ζαρντινιέρες καθώς και μία φορητή εξέδρα 100 τετραγωνικών μέτρων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

Η υπογραφή της της σύμβασης ανάμεσα σε ΔΕΥΑΑ & Εμπορικό Σύλλογο όπως μεταδώθηκε ζωντανά από το e-evros.gr