Σήμερα είναι: Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ SOHO AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εθνικός: Ο Γρηγόρης Κοντοστάθης δεν είναι τυχαία από τους κορυφαίους λίμπερο

Εθνικός: Ο Γρηγόρης Κοντοστάθης δεν είναι τυχαία από τους κορυφαίους λίμπερο

03-12-2019

Mία ατυχής έκφραση του λίμπερο του Παμβοχαϊκού και Γενικού Γραμματέα του ΠΑΣΑΠ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παμβοχαϊκός 0-3 σετ προκάλεσε την αντίδραση του συναδέλφου του και λίμπερο του Εθνικού Γρηγόρη Κοντοστάθη.

«Αυτή την ομάδα δεν την έχει ανάγκη η Volley League», είπε ο Αχιλλεόπουλος θέλοντας προφανώς να δώσει έμφαση για το χαμηλό αγωνιστικό επίπεδο της ακριτικής ομάδας αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, προκαλώντας την αντίδραση του Κοντοστάθη ο οποίος είπε: «Οι υπόλοιπες ομάδες όπως και ο ΠΑΣΑΠ θα πρέπει να σταματήσουν να σχολούνται με τον Εθνικό και να λένε πως είναι ντροπή αυτό που γίνεται». Ο Αχιλλεόπουλος στην δευτερολογία του είπε πως δεν ήθελε να προσβάλλει τον Εθνικό αλλά να τονίσει πως η Volley League έχει ανάγκη από δυνατές ομάδες με γεμάτα γήπεδα και σωστές συνθήκες εργασίας για τους αθλητές.

Συγκεκριμένα το λίμπερο του Εθνικού Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε: «Βάση του υλικού που έχουμε και των πολύ νέων παιδιών που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία παίζουμε σχετικά καλά. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θεωρώ πως οι υπόλοιπες ομάδες όπως και ο ΠΑΣΑΠ θα πρέπει να σταματήσουν να σχολούνται με τον Εθνικό και να λένε πως είναι ντροπή αυτό που γίνεται. Ο Εθνικός πήρε άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και μπορεί να κάνει ότι ομάδα θέλει να παίξει όπως θέλει. Ο Εθνικός μπορεί τα Χριστούγεννα να βρει βοήθεια 30-40 χιλιάδες και να πάρει τρεις παίκτες και να κάνει μόνο νίκες στον Β΄γύρο και να σωθεί. Μπορεί και να μην πάρει και να κάνει όλο ήττες και να πέσει στην Α2. Του χρόνου τα παιδιά αυτά που παίζουν τώρα θα "πετάνε".  Μπορεί να κάτσω εδώ κι εγώ εδώ με τον Κώστα (σ.σ.Δαλακούρα) να βοηθησούμε. Η ομάδα οικονομικά είναι καλά. Προς το πρόσωπο μας ότι έχουμε συμφωνήσει τα παίρνουμε και είμαι ευχαριστημένος από την πρόεδρο Χρύσα Λουπασάκη και τον προπονητή. Αυτό που θέλω εγώ από τα νέα παιδιά είναι να περνάνε καλά, να γυρνάνε σπίτι τους και να είναι ευχαριστημένοι. Κάνουμε πολύ αξιόμαχη προσπάθεια και είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου».

Με αφορμή την παραπάνω δήλωση του Κοντοστάθη ο Εθνικός η Διοίκηση του ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ συγχαίρει δημοσίως το libero, της ομάδας  Γρηγόρη Κοντοστάθη και συμφωνεί πλήρως με τα λεγόμενά του.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Εθνικού:

Η Διοίκηση του ΤΑΑ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ από την στιγμή που ανέλαβε στα μέσα του καλοκαιριού ύστερα από την αυτοπρόταση της Πρόεδρου κ. Χρύσας Λουπασάκη με στόχο να αντιμετωπίσει το κενό που υπήρχε στην διοίκηση του τμήματος μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες κάλυψης του, είχε πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών και των προβλημάτων που θα αντιμετώπιζε.
Η αγάπη προς τον αθλητισμό και κυρίως προς το βόλεϊ, η αίσθηση ευθύνης προς την ιστορία του τμήματος αλλά και η συνειδητοποίηση ότι με κανέναν άλλο τρόπο δεν θα διασφαλιζόταν τα συμφέροντα των παικτών ήταν αυτά που οδήγησαν τους ανθρώπους που τώρα διοικούν το ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ να προσφερθούν εθελοντικά σε αυτή την προσπάθεια.

Με το πέρασμα του καιρού η Διοίκηση του ΤΑΑ αντιμετώπισε εχθρική συμπεριφορά από κάποιους που ήταν αναμενόμενο αλλά δυστυχώς κι από κάποιους που λόγω θέσης θα έπρεπε να είναι συνοδοιπόροι κι αρωγοί. Από την άλλη μεριά όμως βρήκε συμπαράσταση και από ανθρώπους που δεν μένουν καν στην περιοχή αλλά έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και είναι συνειδητοποιημένοι όσον αφορά τον ρόλο τους.

Με λύπη μας γινόμαστε κοινωνοί δηλώσεων υψηλόβαθμων συνδικαλιστών του ΠΑΣΑΠ οι οποίοι κι εκτός ρόλου αλλά και με περισσή απρέπεια αναφέρονται με απαξίωση και στο τμήμα βόλεϊ του ΕΘΝΙΚΟΥ αλλά και στους παίκτες του, των οποίων όμως τα συμφέροντα έχουν εκλεγεί για να υπερασπίζονται.

Η Διοίκηση του ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ συγχαίρει δημοσίως το libero, της ομάδας μας, Γρηγόρη Κοντοστάθη και συμφωνεί πλήρως με τα λεγόμενά του τα οποία αποτέλεσαν απάντηση σε κάποιες δηλώσεις με αντανακλαστικά τόσο γρήγορα που απέδειξαν ότι δεν είναι τυχαία από τους κορυφαίους λίμπερο , θέση που σαν βασικό συστατικό της έχει αυτά τα γρήγορα αντανακλαστικά.

Οι διοικούντες τον ΠΑΣΑΠ θα πρέπει να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ να αναφέρονται σε θέματα εξωαγωνιστικά, διαπράττοντας απρέπεια αναφερόμενοι σε εσωτερικά θέματα άλλης ομάδας και μάλιστα μη σεβόμενοι ούτε τους κανόνες συμπεριφοράς των φιλοξενουμένων προς αυτούς που τους φιλοξενούν.

Επίσης θεωρούμε ότι πρέπει να τους ενημερώσουμε ότι ίσως για εκείνους το ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ «να μην χρειάζεται» ωστόσο ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ στους παίκτες του για να έχουν με την αδειοδότηση του και ευχόμενοι με την παραμονή του στην Α1, την δυνατότητα της προάσπισης των συμφερόντων τους, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας αλλά κυρίως ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ στα νέα παιδιά για να μένουν μακριά από «κακές συνήθειες». Προτρέπουμε τους διοικούντες του ΠΑΣΑΠ να αναλώνουν τον χρόνο τους στο να βρουν ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ φταίει που οι Έλληνες παίκτες του βόλεϊ KAI φθίνουν σε αριθμό ΑΛΛΑ ΚΑΙ δεν υπάρχει ακόμα ικανός αριθμός παικτών στις υποδομές για να διαδεχθούν όλους αυτούς που τίμησαν το Εθνόσημο και τις φανέλες των ομάδων τους.

Ο καθένας μας οφείλει από την θέση του να αγωνιστεί ώστε το βόλεϊ να βρει την θέση που του αξίζει και να διασφαλίσει τα συμφέροντα των παικτών μιας κι αποτελούν τους βασικότερους και πολυπληθέστερους εργαζόμενους και οι καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας τους θα έχει αποτέλεσμα την ποιοτική τους ανέλιξη. Όποιος θεωρεί ότι δεν προασπιζόμαστε πρωτίστως τα συμφέροντα των παικτών ας μας προτρέψει να ακολουθήσουμε τον εύκολο δρόμο της παραίτησης.
Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας , για την ομάδα μας, για την φανέλα μας και θα αγωνιστούμε τα μέγιστα για να κρατήσουμε ψηλά την σημαία του αθλητισμού, του βόλεϊ και του ΕΘΝΙΚΟΥ.

ΤΑΑ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ