Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έρευνα σε εξέλιξη δίνει νέα διάσταση στο θάνατο της 28χρονης από το Τυχερό

Έρευνα σε εξέλιξη δίνει νέα διάσταση στο θάνατο της 28χρονης από το Τυχερό

20-02-2023

Οι νέες πληροφορίες για την 28χρονη που βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί σε μικρή χαράδρα στο χωριό Λευκίμη κάνουν λόγο για αυτοχειρία.

Η άτυχη κοπέλα η οποία αναζητούνταν από τους οικείους της από το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε νεκρή από τον θείο της.

Η 28χρονη βρέθηκε πεσμένη, μαζί με την μοτοσικλέτα της, σε μικρή χαράδρα και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ήταν μαχαιρωμένη στο στήθος, ενώ έφερε χαρακιές και στα χέρια.

ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ 2024 ΝΔ


Στο σημείο έφτασε και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, που έκανε μία πρώτη εκτίμηση εξετάζοντας τη σορό της κοπέλας. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες όταν προσήλθε στο σημείο ο ιατροδικαστής από τα πρώτα ευρήματα διαπίστωσε οτί η νεαρή γυναίκα για άγνωστο λόγο προσπάθησε αρχικά να προβεί σε χάραξη των φλεβών της και όταν δεν τα κατάφερε μαχαιρώθηκε στο στήθος.

Η Αστυνομία συγκεντρώνει υλικό από κάμερες στο Τυχερό, τον Προβατώνα και τη Λευκίμη, προκειμένου να διαπιστωθεί η διαδρομή της.

Ο χαμός της έχει προκαλέσει απέραντη θλίψη στο χωριό. Κανένας από τους συγχωριανούς της δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό συμβάν. Για τον λόγο αυτό το φετινό Καρναβάλι του Τυχερού που ήταν προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ακυρώνεται λόγω πένθους.

Σ.Καλονιάτη