Κάτι τρέχει στην Ελλάδα
Έρχεται νέο πρόγραμμα από τον ΟΑΕΔ για 6.000 ανέργους
Νέο πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού που θα αφορά 6.000 ανέργους και θα έχει διάρκεια τετράμηνης απασχόλησης.
Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε νέες και νέους ηλικίας 25-29 ετών και θα αφορά απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, καθώς και πτυχιούχων αντίστοιχων ισότιμων τίτλων από τον ΔΟΑΤΑΠ.
Οι ωφελούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.
Οι νέοι 25-29 ετών θα πρέπει απαραίτητα να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ και να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εξατομικευμένης προσέγγισης και να διαθέτουν ατομικό σχέδιο δράσης.
Καθημερινά ο ΟΑΕΔ θα καταβάλει στους ωφελούμενους 21 ευρώ ημερήσια αποζημίωση.
- Απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων φορτηγών στο εθνικό οδικό δίκτυο
(14-08-2025) - Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
EN
TR






