Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ετοιμάζουν μηχανοκίνητη πορεία οι κυνηγοί στον Έβρο
Μηχανοκίνητη πορεία σχεδιάζουν οι κυνηγοί του Έβρου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την "άδικη απαγόρευση κυνηγιού στον Έβρο" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σύλλογος Αινήσιο Δέλτα σε ανακοίνωσή του.
Η πορεία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 με σημείο συνάντησης το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: Ο σύλλογος μας Αινήσιο Δέλτα διοργάνωνει σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλεξανδρουπολης, με τον Σύλλογο Φίλων Κυνηγών Ν. Έβρου, με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Φέρων και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σουφλίου μηχανοκίνητη πορεία την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 στις 6 το απόγευμα στο λιμάνι της Αλεξανδρουπολης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άδικη απαγόρευση κυνηγιου στον νότιο Έβρο. Παρακαλούνται τα μέλη μας να είναι εκεί για να δώσουμε ένα δυναμικό και πάλι "παρών."
ΥΓ όσοι έχουν πορτοκαλί φάρους να τους έχουν μαζί τοποθετημένους στα αυτοκίνητα".
Υπενθυμίζεται ότι αρχές Δεκεμβρίου οι κυνηγοί με τα συνθήματα «Ανοίξτε τώρα το κυνήγι», «Ακούει – ακούει ο πρωθυπουργός;» και «ο πρωθυπουργός ακούει τον σφυγμό των κυνηγών και των επαγγελματιών του Έβρου;». βγήκαν στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης.
- Απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων φορτηγών στο εθνικό οδικό δίκτυο
(14-08-2025) - Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
EN
TR







