Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Βραβεύτηκε η DASTERI A.E. στο Επιστημονικό Συνέδριο της Ξάνθης!
Βραβεύτηκε η DASTERI A.E. στο Επιστημονικό Συνέδριο της Ξάνθης!

Η DASTERI A.E. "φώτισε" με την παρουσία της το Επιστημονικό Συνέδριο στην Ξάνθη

19-05-2022

Επιβλητική η παρουσία της εταιρείας DASTERI A.E., βιομηχανία παραγωγής φωτιστικών οχημάτων και φωτιστικών LED εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, στο Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «Επενδυτικός - Αναπτυξιακός Προγραμματισμός και Διοίκηση Οικονομικών Αξιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», μια συνδιοργάνωση του Δήμου Ξάνθης, της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και του Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Forum Training & Consulting», στην Ξάνθη στις 12-15 Μαΐου 2022.

Δείτε παρακάτω το video από το Επιστημονικό Συνέδριο και από τη βράβευση της DASTERI A.E:

 

Πάνω από 800 σύνεδροι από όλη την Ελλάδα και με έντονο ενδιαφέρον των μελών της κυβέρνησης και της ΕΕ, με παρουσίες του Αν. Υπουργού Εσωτερικών για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Στέλιου Πέτσα, του Ευρωπαίου Επίτροπου Προώθησης του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής και Αντιπρόεδρου Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μαργαρίτη Σχοινά, της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Μαρίας Συρεγγέλα, που συμμετείχε διαδικτυακά, της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο για Θέματα Κρατικής Αρωγής & Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Δρ. Χρήστου Τριαντόπουλου, του Διπλωματικού Εκπρόσωπου Γραφείου UNICEF στην Ελλάδα Λουτσιάνο Καλεστίνι καθώς και μεγάλη αντιπροσωπεία Γενικών Γραμματέων οκτώ υπουργείων με συναφείς αρμοδιότητες με τους ΟΤΑ και φορέων της Αυτοδιοίκησης.

Παρακολούθησαν τις εργασίες του Επιστημονικού Συνεδρίου καθώς και την παρουσίαση του έργου της εταιρείας  DASTERI SYSTEMS A.E. στον ενεργειακό τομέα των ΟΤΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε από την κ. Αντωνία Καραντωνίου,  Οικονομολόγο με Ειδίκευση στο Διεθνές Marketing & Μanagement και Υπεύθυνη Έργων Φωτισμού LED της εταιρείας.

«H DASTERI Α.Ε. είναι μία ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1976 στην Αλεξανδρούπολη. Είναι μια εταιρία σχεδιασμού και παραγωγής φωτιστικών οχημάτων καθώς επίσης και φωτιστικών  LED εσωτερικών και εξωτερικών χώρων τα οποία παράγει σε δύο πλήρως καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής (16.000m 2 ) απασχολώντας πάνω από 80 ανθρώπους», ανέφερε στην έναρξη η κ. Καραντωνίου.

 Δείτε το video της παρουσίασης:

Η DASTERI A.E. βραβεύτηκε  για το έργο και τη συνεισφορά της στον τομέα της ενέργειας και αποτέλεσε κομβικό φορέα στήριξης  της επιτυχημένης διοργάνωσης  του συνεδρίου. Την απονομή του βραβείου έκαναν ο Πρόεδρος της Ένωσης Γενικών Γραμματέων κ. Μιχάλης Χρηστάκης με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Καλλιθέας κ. Νίκο Νικολακόπουλος ενώ το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της εταιρίας DASTERI A.E. κ. Γιάννης  Δαστερίδης  ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων «Να συγχαρώ τον Δήμο Ξάνθης,  την Ένωση των Γενικών Γραμματέων ΟΤΑ και την FORUM. Είναι ένα συνέδριο που στέλνει τους δήμους προς καλύτερες  οδούς. Εμείς τις φωτίζουμε . . . και οι Δήμοι να κάνουν το καλύτερο για να πάει η χώρα καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ».

Ο Δήμαρχος Ξάνθης επισήμανε ότι είναι περήφανός που η μονάδα αυτή βρίσκεται στην Θράκη!

Η DASTERI A.E. "φώτισε" με την παρουσία της το Επιστημονικό Συνέδριο στην Ξάνθη Η DASTERI A.E. "φώτισε" με την παρουσία της το Επιστημονικό Συνέδριο στην Ξάνθη Η DASTERI A.E. "φώτισε" με την παρουσία της το Επιστημονικό Συνέδριο στην Ξάνθη Η DASTERI A.E. "φώτισε" με την παρουσία της το Επιστημονικό Συνέδριο στην Ξάνθη Η DASTERI A.E. "φώτισε" με την παρουσία της το Επιστημονικό Συνέδριο στην Ξάνθη