Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η Σαμοθράκη είναι ο επόμενος προορισμός για τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Η Σαμοθράκη είναι ο επόμενος προορισμός για τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

28-05-2022

Το Σάββατο 4 Ιουνίου η ομάδα των ΚΙΜ αποτελούμενη από ένα πλήθος ιατρικών ειδικοτήτων, και έχοντας στην διάθεση τους υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν δωρεάν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Πέρα του πλήθους των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο πρόληψης και προαγωγής της υγείας θα πραγματοποιηθούν και ενημερωτικές ομιλίες που αφορούν σε θέματα διατροφής, προάσπισης και θωράκισης του οργανισμού, καθώς και μαθήματα Α΄ βοηθειών σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο Καμαριώτισας θα πραγματοποηθεί ομιλία για την παιδική, προεφηβική και εφηβική παχυσαρκία ενώ την επόμενη ημέρα την Κυριακή 5 Ιουνίου την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν μαθήματα Α' Βοηθειών.

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό ραντεβού, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210 2447694 (13:00-16:00, καθημερινές).

 Οι KIM έχουν πραγματοποιήσει από το 2014 εκατόν έντεκα (111) αποστολές σε νησιά της άγονης γραμμής καθώς και σε απομακρυσμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).