Σήμερα είναι: Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
SOHO ΚΡΟΝΟΣ Δερέμπεης μικρό

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η τετ-α-τετ συνάντηση του Καλακίκου με τον Υπουργό Άμυνας: "Όταν κάτι καταργείται δεν ενισχύεται κύριε Υπουργέ"

Η τετ-α-τετ συνάντηση του Καλακίκου με τον Υπουργό Άμυνας: "Όταν κάτι καταργείται δεν ενισχύεται κύριε Υπουργέ"

17-10-2020

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας είχε το πρωί του Σαββάτου ο δήμαρχος του Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος.

Ο κ. Καλακίκος συναντήθηκε "στο πόδι" με τον Υπουργό έξω από το Δημοτικό Θέατρο Φερών λίγο πριν την άφιξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ωστόσο τίποτα δεν τον εμπόδισε σε αυτήν την ολιγόλεπτη συνάντηση να πει όλα όσα ήθελε για το ζήτημα της κατάργηση της 7ης Ταξιαρχίας στον Προβατώνα και το κλείσιμο του στρατοπέδου.

Ο Δήμαρχος Σουφλίου μετέφερε στον Υπουργό Άμυνας την ανησυχία των κατοίκων "Από το μικρό παιδάκι μέχρι τον ηλικιωμένο, αυτοί που έχουν περάσει πάρα πολλές καταστάσεις στην περιοχή κανείς δεν είναι σε εφησυχασμό και κανείς με αυτήν την κατάργηση δεν αισθάνεται ασφαλής" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος με την σειρά του τον διαβεβαίωσε ότι θα υπάρχει ενίσχυση στην περιοχή και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. 

"Κύριε Υπουργέ όταν κάτι καταργείται ΔΕΝ ενισχύεται, το λέει η λογική" απάντησε ο δήμαρχος Σουφλίου.

"Θα το δείτε ότι θα υπάρχει ενίσχυση" απάντησε για ακόμη μια φορά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας φανερά αμήχανος. 

Ενώ αμέσως μετά ο δήμαρχος Σουφλίου του είπε "Κύριε Υπουργέ εμείς θα είμαστε ΕΔΩ, θα είμαστε αγωνιστές, θα συνεχίσουμε" απαντώντας ο Υπουργός "Και εμείς θα είμαστε εδώ, δεν είμαστε πολύ μακριά"!

"Εσείς πιθανόν να είστε ΑΛΛΟΥ, στην Καβάλα, εμείς θα είμαστε ΕΔΩ" ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως είναι ανυποχώρητος στο ζήτημα της 7ης Ταξιαρχίας .