Σήμερα είναι: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
greek english turkish
AL FARO ΙΚΤΕΟ KOYKORAVAS

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Δήμαρχος Σουφλίου Β.Πουλιλιός έκανε δώρο μια μεταξωτή γραβάτα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γ.Βασιλείαδη κατά την υπογραφή της σύμβασης
Ο Δήμαρχος Σουφλίου Β.Πουλιλιός έκανε δώρο μια μεταξωτή γραβάτα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γ.Βασιλείαδη κατά την υπογραφή της σύμβασης

Καινούργια στέγη με ολικό «λίφτινγκ» στο Κλειστό Σουφλίου & νέα γήπεδα τέννις

23-11-2018

Σαν καινούργιο πρόκειται γίνει το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Σουφλίου, μετά από τις παρεμβάσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Το Κλειστό Γυμναστήριο εξαιτίας της παλιάς κατασκευής του αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων, με κυριότερο αυτό των διαρροών από την οροφή στο παρκέ.

Το γυμναστήριο όμως πρόκειται να αλλάξει «πρόσωπο» και να παρέχει έναν άνετο και αναβαθμισμένο χώρο άθλησης στους κατοίκους του Σουφλίου, μετά από την έγκριση της χρηματοδότησης 215.000 € από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Οι παρεμβάσεις αφορούν την ολική αφαίρεση της στέγης και την αντικατάστασή της με καινούργια υψηλών προδιαγραφών που θα εξασφαλίζει επαρκώς τη μόνωση του χώρου.

Στις εργασίες περιλαμβάνονται και επιδιορθωτικές παρεμβάσεις στις κερκίδες, αλλά και αντικατάσταση του φωτισμού και των πινάκων στο Κλειστό.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται επίσης και η έγκριση της χρηματοδότησης ύψους 165.000 € για την κατασκευή 2 γηπέδων τέννις.

Στα σχέδια της δημοτικής αρχής βρίσκεται και η κατάθεση πρότασης στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» της τάξεως των 600.000 €, για την συνολική αναβάθμιση των γηπέδων στο Δήμο Σουφλίου.  

MK