- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στην Ελλάδα
Κορονοϊός: Παρατείνεται το λουκέτο στα καταστήματα
Σε παράταση του μέτρου των κλειστών καταστημάτων, λόγω του κορονοϊού, προχωρά η κυβέρνηση, καθώς το «λουκέτο» παρατείνεται τουλάχιστον μέχρι και τις 11 Απριλίου.
Η προηγούμενη απόφαση ήταν για το χρονικό διάστημα από 14/3/2020 έως και 27/3/2020, ενώ η κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) που εκδόθηκε από τους υπουργούς Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας, Υγείας, Πολιτισμού, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ αναφέρει ότι το μέτρο παρατείνεται και μέσα στον Απρίλη.
AΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρεται στην επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλων χώρων συνάθροισης κοινού, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 28/3/2020 έως και 11/4/2020.
«Κυκλοφόρησε η ΚΥΑ της χρονικής επέκτασης του κλεισίματος των καταστημάτων. Προχωράμε με Σχέδιο και Πειθαρχία!», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





