Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κορονοϊός: Σταθερά παραμένουν τα κρούσματα στο ΠΓΝΑ
Συνεχίζει η ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στο ΠΓΝΑ σχετικά με τα κρούσματα του κορονοϊού.
Σταθερά παραμένουν τα νούμερα των νοσηλευομένων με κορωνοϊό ασθενών στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με την ert.gr πρόκειται για 14 άτομα που παραμένουν για νοσηλεία, εκ των οποίων οι δέκα (10) βρίσκονται στη Μονάδα covid-19, δύο (2) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και δύο (2) στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.
Μεταξύ των 14 ασθενών είναι και οι επτά πρόσφυγες/μετανάστες του τροχαίου που είχε συμβεί στην περιοχή της Δαδιάς στις 20 Αυγούστου, οι οποίοι διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.
Οι υπόλοιποι επτά νοσηλευόμενοι με covid-19 προέρχονται από τη Δράμα (2), τη Θάσο (1), την Ξάνθη (1), την Καβάλα (1) και την Αλεξανδρούπολη (2).
- Σήμερα γιορτάζουμε το "Πάσχα του καλοκαιριού"
(15-08-2025) - Δεκαπενταύγουστος στις Παναγίες του Έβρου
(15-08-2025) - Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη Φορέων για την προστασία από δασικές πυρκαγιές
(15-08-2025) - Η επιστροφή του Ασπροπάρη που σώθηκε από την πυρκαγιά του Δάσους Δαδιάς
(15-08-2025) - Αναβολή του "παραδοσιακού μπάλου" στη Σαμοθράκη, λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
(15-08-2025)
EN
TR






