Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξανδρούπολη εν όψει της 25ης Μαρτίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξανδρούπολη εν όψει της 25ης Μαρτίου

23-03-2018

Η Αστυνομική Διεύθυνση της Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει ότι κατά τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, θα ισχύσουν οι παρακάτω ρυθμίσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων σε οδούς της πόλης της Αλεξανδρούπολης:

Την διακοπή της κυκλοφορίας, επί της εθνικής οδού Ν.2 (Λ.Δημοκρατίας), από την διασταύρωση αυτής, με την οδό 28η Οκτωβρίου και μέχρι την διασταύρωση αυτής με την οδό Τζαβέλα, από την 11.00 ώρα μέχρι την 14.00 ώρα .

Την διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Βασ. Αλεξάνδρου (παραλιακή οδός), από τη διασταύρωση αυτής με την προέκταση της οδού Κύπρου και μέχρι τη διασταύρωση αυτής, με την οδό Καραϊσκάκη , από την 10.00 ώρα μέχρι την 12.00 ώρα.

Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης όλων των οχημάτων , επί της οδού Λ.Δημοκρατίας , από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Μοσχονησίων μέχρι τη διασταύρωση αυτής με την οδό Τζαβέλα και επί της οδού Βασ.Αλεξάνδρου από τη διασταύρωση αυτής με την προέκταση της οδού Κύπρου και μέχρι τη διασταύρωση αυτής με την οδό Καραϊσκάκη, από την 07.00 ώρα μέχρι την 14.00 ώρα.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν για την 25-03-2018 ενόψει των προγραμματισμένων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα για την εν θέματι επέτειο.