Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
THE GARDENERS

Κάτι τρέχει στον Έβρο

«Μας δουλεύουν ρε»: Αποχώρησε εξοργισμένη στον "αέρα" εκπομπής η μητέρα της Τοπαλούδη

«Μας δουλεύουν ρε»: Αποχώρησε εξοργισμένη στον "αέρα" εκπομπής η μητέρα της Τοπαλούδη

05-12-2022

Φανερά εκνευρισμένη και αγανακτισμένη με την στάση της ελληνικής Πολιτείας, απέναντι στον δικαστικό "γολγοθά", που βιώνουν, εμφανίστηκε η Κούλα Αρμουτίδου, αποχωρώντας μάλιστα στον "αέρα" τηλεοπτικής εκπομπής.

«Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν ρε!» ήταν οι τελευταίες της λέξεις, στην εκπομπή, που είχε βρεθεί νωρίτερα καλεσμένοι με τον σύζυγό της, προκειμένου να ζητήσουν εκ νέου τη σύσταση ενός ταμείου αλληλοβοηθείας, για να μπορούν οι οικογένειες των θυμάτων να ανταπεξέλθουν οικονομικά στους δύσκολους δικαστικούς αγώνες που έχουν.

«Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Υπάρχει η νομική υποστήριξη των δολοφόνων, καταγεγραμμένη, αυτοί μπορούν να έχουν δικηγόρους, ενώ η οικογένεια του θύματος δεν έχει τίποτα. Και αναγκάζεται και στο δικαστήριο πρώτου βαθμού και στο εφετείο και στον Άρειο Πάγο, να ψάχνεται και να βρίσκει 6.000 (ευρώ) και 6.000. Και δεν είναι μόνο αυτά, είναι και η μετακίνηση προς την πρωτεύουσα», δήλωσε μεταξύ άλλων η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης. 

VW Τερζενίδης


Σε αυτό το σημείο, να θυμήσουμε ότι την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, οι γονείς της Ελένης θα βρεθούν και πάλι στα δικαστήρια -μετά την προσφυγή των καταδικασθέντων στον Άρειο Πάγο- όπου θα κληθούν να πληρώσουν 6.000€, την ίδια ώρα, που οι δολοφόνοι του παιδιού της θα βρίσκονται εκεί με δικηγόρους, που πληρώνει το ίδιο το κράτος.

Στη συζήτηση συμμετείχε και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, η οποία είχε έρθει ξανά σε επικοινωνία με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη για το εν λόγω ζήτημα, υποσχόμενη και πάλι ότι θα συνδράμει. 

«Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να επαιτήσω, θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια. Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση», κατέληξε αγανακτισμένη η Κούλα Αρμουτίδου, στις ασάφιες της Υφυπουργού.