Σήμερα είναι: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
greek english turkish
AL FARO ΙΚΤΕΟ BABY SHOP

Αθλητικά νέα

Με 3 συμμετοχές Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο 1ο Goalkeepers Gloves Camp

Με 3 συμμετοχές Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο 1ο Goalkeepers Gloves Camp

16-06-2018

Το 1ο Goalkeepers Gloves Greece Camp, αναμένεται να διεξαχθεί από τις 20 εως τις 24 Ιουνίου στην πολη της Κομοτηνης, και συγκεκριμένα στον Αθλητικό Πολύχωρο Fairplay .

Ειναι μια διοργάνωση που διεξάγεται με πρωτοβουλία του Γιώργου Βλαδιμηρίδη, τερματοφύλακα της Δόξας Γρατινής, και περιλαμβάνει προπονήσεις και σεμινάρια. Το παρόν σε ρόλο προπονητών θα δώσουν μεγάλα ονόματα τερματοφυλάκων.

Ο Διονύσης Χιώτης, που αγωνίστηκε σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, ο Γιώργος Αθανασιάδης πρώην παίκτης του Πανθρακικού, και νυν του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και οι Σάκης Κατσούλης (Αιγάλεω, Ολυμπιακός Βόλου) και Βαγγέλης Παπαδόπουλος (Δόξα Προσκυνητών, Μακεδονικός, Εορδαϊκός) βέβαια δεν αποκλείεται η συμμετοχή και άλλων σπουδαίων τερματοφυλάκων.

Κατά την διάρκεια του Camp θα πραγματοποιηθούν εργομετρικές μετρήσεις, καταγραφή δυνατοτήτων και στοχευμένη βελτίωση των αθλητών με σύγχρονο εξοπλισμό και μεθόδους προπόνησης.

Θα υπάρχουν επίσης σκάουτερ και ιατρική κάλυψη, ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά, γάντια, στολή τερματοφύλακα και πολλά ακόμα δώρα.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα συμμετάσχει στο 1ο Goalkeepers Gloves Camp που θα γίνει στην Κομοτηνή από 20 Ιουνίου έως 24 Ιουνίου.

Οι αθλητές του Eθνικού  Αλεξανδρούπολης που θα πάρουν μέρος σε αυτή την διοργάνωση είναι οι Κουτσουρέλης Παναγιώτης (έτος γεν. 2002) Μεσιτίδης Ιωάννης (έτος γεν. 2003) και Σιωπίδης Ανδρέας (έτος γεν. 2005)