Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Ε - ΑΤΡΙΚΑ

Μια άλλη γνώμη για τον κορονοϊό, από το Νομπελίστα ιατρό που ανακάλυψε τον HIV.
Μια άλλη γνώμη για τον κορονοϊό, από το Νομπελίστα ιατρό που ανακάλυψε τον HIV.

Μοντανιέ: Ο νομπελίστας ιατρός που ανακάλυψε τον HIV μιλάει για τον κορονοϊό

27-09-2021

Ο Luc Montagnier, ο οποίος πήρε το Νόμπελ Ιατρικής το 2008 είχε δώσει μια σύνεντευξη στις 13 Δεκεμβρίου 2020 και μίλησε για τον ιό του κορονοϊού και το εμβόλιο, ποια συμφέροντα υπάρχουν πίσω από τον ιό και ποια είναι η στάση των ανθρώπων απέναντι στο εμβόλιο και γιατί.

Αναφερόμενος στις φαρμακευτικές που παρασκευάζουν εμβόλια, ο Γάλλος ιολόγος και καθηγητής ιατρικής, είπε ότι έχουμε να κάνουμε ανθρώπους που φοβούνται μη χαλάσουν την καριέρα τους και το μέλλοον τους. 


Στην αρχή του βίντεο τονίζει ότι ο νέος αυτός κορονοϊός είναι πειραγμένος από ανθρώπινο "χέρι", έχει μικρά κομμάτια RNA που προέρχονται από άλλο ιό ή από χημική σύνθεση.

Ο ιός του κορονοϊού επισημαίνει στη συνέχεια πως είναι μέσου μεγέθους και συνδέεται κυρίως με συμπτώματα του αναπνευστικού συστήματος. Τα διάφορα είδη των κορονοϊών τα έχουν μελετήσει πολύ καλά οι Κινέζοι.

Στη συνέχεια μίλησε για τον λόγο που οι άνθρωποι δεν δείχνουν εμπιστοσύνη στα όσα γίνονται και είπε πως "η κινεζική κυβέρνηση έχει δώσει αυτή την εντολή στο να μην μάθουμε τι πραγματικά είναι αυτός ο ιός και όσο περισσότερο το κρύβουμε τόσο πιο δύσπιστη γίνονται οι άνθρωποι".

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη και όλα όσα αναφέρει: