Σήμερα είναι: Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
greek english turkish
SOHO VAMOS AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Κωνσταντίνος Κινατζίδης & ο Μουλατζά Ταρκάν Μουλατζά
Ο Κωνσταντίνος Κινατζίδης & ο Μουλατζά Ταρκάν Μουλατζά

Νέα αλλαγή Αντιπεριφεριαρχών στην ΑΜ-Θ με παρέμβαση του Περιφερειάρχη

04-09-2018

Αναδιανομή της «τράπουλας» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ύστερα από παρέμβαση του ίδιου του Περιφερειάρχη.

Με απόφαση του Χρήστου Μέτιου, νέος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Δράμας κ. Κωνσταντίνος Κινατζίδης.

Ο κ. Κινατζίδης αντικαθιστά στις θέσεις αυτές τον Νίκο Ευφραιμίδη.

Παράλληλα, νέος Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας της Περιφέρειας ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης κ. Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά, ο οποίος αντικαθιστά στη θέση αυτή τον Αχμέτ Ιμπράμ.

Η άσκηση των νέων καθηκόντων των δύο Αντιπεριφερειαρχών θα ξεκινήσει από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης ορισμού τους στο ΦΕΚ.

Να σημειωθεί ότι πριν από ένα μήνα ο Χρήστος Μέτιος είχε προβεί σε «μίνι ανασχηματισμό», δηλώνοντας τότε στο e-evros.gr πως: «Είχα πει πως από τους 30 υπολοιπόμενους μήνες της θητείας, στους 15 θα είχαμε αλλαγές. Και στη συνέχεια πρόκειται να έχουμε μερικές αλλαγές, αφού υπάρχουν σύμβουλοι με όρεξη και διάθεση να αναλάβουν νέες θέσεις».