Σήμερα είναι: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019
greek english turkish
BABY SHOP KOYKORAVAS TIMI MIKRO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

 «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση»: οι δύο συνδυασμοί που έγιναν ένας & οι διαφωνούντες στην ΠΑΜ-Θ

«Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση»: οι δύο συνδυασμοί που έγιναν ένας & οι διαφωνούντες στην ΠΑΜ-Θ

19-03-2019

Γεγονός αποτελεί η ανανεωμένη πλέον πλειοψηφούσα παράταξη στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο νυν Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ένωσαν τις δυνάμεις τους, με αποτέλεσμα η «Περιφερειακή Αναγέννηση» και η «Νέα Περιφέρεια» του μέχρι πρότινος «αντάρτη» Δημήτρη Πέτροβιτς να δημιουργήσουν τη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση».

Η παράταξη εκτός από νέο όνομα απέκτησε και νέο λογότυπο και σύμφωνα με τον επικεφαλής Χρήστο Μέτιο: «εμπλουτίζεται με καινούργιες ιδέες και προτάσεις και ενδυναμώνεται με νέους και ικανούς ανθρώπους και από άλλους πολιτικούς χώρους. (…) Σε αυτές τις εκλογές, θα παρουσιάσουμε στην κοινωνία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την ανανεωμένη παράταξή μας, τη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση». Το έμβλημά της, το δέντρο, συμβολίζει τη σταθερότητα, ταυτόχρονα όμως εκφράζει την ανάπτυξη και την εξέλιξη. (…) Οι Περιφερειακές Ενότητες που σχηματίζονται στα κλαδιά και στο φύλλωμά του είναι μια υπενθύμιση ότι η Περιφέρειά μας μπορεί να ανθίσει μόνο ως ένα ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο, μέσα από τη συνεννόηση και τη συνεργασία».

Σύμφωνα με πηγές εντός της παράταξης, υποψήφιοι από τον Έβρο θα ανακοινώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ενώ υπάρχουν και οι υποψήφιοι που ανήκαν στον συνδυασμό του Δ.Πέτροβιτς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιοι εξ αυτών έχουν εκφράσει τη διαφωνία τους σε ό,τι αφορά τον κομματικό «χρωματισμό» της νέας παράταξης που έχει κι επισήμως λάβει την υποστήριξη της ΝΔ.

Ενδεχομένως τα πρόσωπα αυτά να μην «κατέβουν» εν τέλει καθόλου, ή να επιλέξουν να εμπλακούν στην τοπική αυτοδιοίκηση σε επίπεδο Δήμων.