Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Νέο κρούσμα covid-19 στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Νέο κρούσμα covid-19 στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

24-11-2020

Σε προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Αλεξανδρούπολης είχε ανακοινώσει πως είχε γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος στο Πολυκοινωνικό και είχαν υπάρξει θετικά κρούσματα κορονοϊού και συγκεκριμένα στην δομή σίτισης η οποία ανέστειλε την λειτουργία της για 14 ημέρες, όσο και στην Τεχνική Υπηρεσία. 

Ακόμη ένα θετικό κρούσμα ιού στον Δήμο της Αλεξανδρούπολης καταγράφηκε. Αναλυτικά, η γυναίκα υπάλληλος που διαγνώστηκε θετική είχε πάρει άδεια από την προηγούμενη Πέμπτη και  σήμερα ενημέρωσε τον Δήμο, ότι βρέθηκε θετική στον Covid-19 σε τεστ που υποβλήθηκε. 

Ο Δήμαρχος, Ιωάννης Ζαμπούκης ήρθε σε άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και αύριο ημέρα Τετάρτη θα βρεθεί στα γραφεία του δήμου συνεργείο με σκοπό να γίνει δειγματοληψία σε όλους τους εργαζομένους.

Συνεχίζει ο δήμος της πόλης, να συνεργάζεται με τον ΕΟΔΥ για την ασφάλεια των πολιτών. Σήμερα ημέρα Τρίτη 24 Νοεμβρίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στην Τραϊανούπολη και αύριο θα συνεχιστούν οι εντατικοί έλεγχοι στους υπαλλήλους του δήμου στην Αλεξανδρούπολη αλλά και στις Φέρες.

Παράλληλα όσοι υπάλληλοι εργάζονται από το σπίτι τους με τηλεργασία θα ελεγχθούν και αυτοί. Ενώ την ερχόμενη Παρασκευή συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί έλεγχος για τον κορονοϊού και στον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης, στον Αντιδήμαρχο, στον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, και στους Προέδρους Νομικών Προσώπων.

Σύμωνα με πληροφορίες, επιθυμούν να εξεταστούν για την καλύτερη διασφάλιση της υγείας και για τους ίδιους αλλά και για τον κοινωνικό περίγυρο και οι Πρόεδροι των κοινοτήτων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.