Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη στις Καστανιές
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη στις Καστανιές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Έβρο για περιοδεία (φωτο & video)

28-06-2019

Στον Έβρο βρίσκεται από το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πιο συγκεκριμένα μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος" στις 7:30 το πρωί, κατευθύνθηκε στις Καστανιές.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμά του θα βρεθεί το πρωί στην αγορά της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου, θα επισκεφθεί την Λαϊκή Αγορά του Σουφλίου με τελικό προορισμό την Αλεξανδρούπολη όπου θα συναντηθεί στο SoHo με πολίτες και ψηφοφόρους.

Μήνυμα στην Τουρκία για την ανάγκη σεβασμού του διεθνούς δικαίου και των κανόνων καλής γειτονίας έστειλε, από τον Έβρο, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στο 1ο επιτηρητικό φυλάκιο στις Καστανιές Έβρου, στα σύνορα με την Τουρκία, από τον διοικητή του Δ' Σώματος Στρατού, Χαράλαμπο Λαλούση. Συνομίλησε με το προσωπικό, ενώ επισκέφθηκε και τους στρατιώτες που βρίσκονται πάνω στη συνοριακή γραμμή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχάρη το στρατιωτικό προσωπικό, μιλώντας για το απόλυτο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Σε αυτήν την εξαιρετικά σημαντική πολιτική συγκυρία, είναι σημαντικό να στέλνουμε στην απέναντι πλευρά ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης, επιθυμίας καλής γειτονίας, που πάντα όμως θα στηρίζονται στον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και στον σεβασμό των απαράβατων κανόνων καλής γειτονίας. Θέλω με την ευκαιρία αυτή να συγχαρώ όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στα σύνορά μας, το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και τους στρατιώτες μας, οι οποίοι έρχονται και υπηρετούν εδώ τη στρατιωτική τους θητεία, σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό για τα εθνικά συμφέροντα σημείο».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στο σημαντικό κοινωνικό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων του έδωσαν δώρο τη σημαία που κυμάτιζε το τελευταίο εξάμηνο στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στα σύνορα με την Τουρκία. 

 

Ακολουθεί η live μετάδοση του e-evros.gr από την επίσκεψη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης: