Σήμερα είναι: Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ Δερέμπεης μικρό JOY

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη τσιγγάνων διαρρηκτών που χτύπησαν μέσα σε λίγη ώρα δυο καταστήματα.
Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη τσιγγάνων διαρρηκτών που χτύπησαν μέσα σε λίγη ώρα δυο καταστήματα.

Ορ/δα: 'Την πλήρωσαν' και οι συγγενείς των δραστών από... γείτονες.

01-05-2013
Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη τσιγγάνων διαρρηκτών που χτύπησαν μέσα σε λίγη ώρα δυο καταστήματα στην Ορεστιάδα. Οι δράστες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και ακολούθησε συμπλοκή με γροθιές και κλωτσιές, ώσπου να βρεθούν τελικά με χειροπέδες. Την πλήρωσαν, όμως, και οι… συγγενείς τους από τους γείτονές τους!

Οι τρεις δράστες ηλικίας 21, 27 και 24 χρόνων διέρρηξαν αρχικά ένα συνεργείο στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και άρπαξαν παλιά εξαρτήματα αυτοκινήτων. Στη συνέχεια, παραβίασαν και ένα κατάστημα ελαστικών από το οποίο είχαν αρχίσει να «σηκώσουν» ζάντες όταν τους εντόπισαν οι αστυνομικοί. Ο 21χρονος το έβαλε στα πόδια και διέφυγε, αλλά οι άλλοι δυο ήρθαν σε χέρια με τους αστυνομικούς προσπαθώντας να αποφύγουν τη σύλληψη.

Μόλις έγινε γνωστό στη γειτονιά όπου κατοικούν οι συλληφθέντες το επεισόδιο, κάποιοι τα έβαλαν με τους συγγενείς τους κατηγορώντας τους ότι στοχοποιούν με την παραβατική συμπεριφορά τους ολόκληρο τον οικισμό. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει συμπλοκή με άγριο ξύλο, που σταμάτησε πριν φτάσει η Αστυνομία με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων!
Πηγή: protothema.gr