Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ορεστιάδα: Επιστολή Μαυρίδη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ορεστιάδα: Επιστολή Μαυρίδη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

24-04-2020

Επιστολή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας απέστειλε ο δήμαρχος της Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Με την παρακάτω επιστολή προσκαλεί επίσημα την κα Σακελλαροπούλου να επισκεφθεί τον δήμο της Ορεστιάδας καθώς κατά την επίσκεψή της την ημέρα του Πάσχα δεν κατέστη εφικτό να της εκφράσει την ευγνωμοσύνη όλων των πολιτών της τοπικής κοινωνίας προς το πρόσωπό της.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή: 

Εξοχότατη Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,

Λαμβάνω την τιμή, με την παρούσα επιστολή, ως δήμαρχος της ακριτικής Ορεστιάδας να Σας συγχαρώ για την προ ολίγων ημερών επίσημη ανάληψη των ύψιστων καθηκόντων σας.

Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Σ.Τ.Ε. εκλέχθηκε με μεγάλη πλειοψηφία των μελών του κοινοβουλίου, πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Εξοχότατη, Η ανθρωπότητα βιώνει μία πρωτοφανή πανδημία, αντιμετωπίζοντας μία πρόκληση για το τέλος της οποίας όλοι προσευχόμαστε και ευελπιστούμε.

Επιτρέψτε μου, όμως, να τονίσω ότι ο Δήμος Ορεστιάδας, οι συνδημότες μου, οι τοπικές Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας, όλοι οι φορείς, αντιμετωπίσαμε παράλληλα και σχεδόν ταυτόχρονα μία απρόκλητη συνοριακή κρίση.

Σε αυτή τη μάχη σταθήκαμε στο ύψος των ιδιαιτέρως απαιτητικών συγκυριών. Η δική Σας επίσκεψη, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, στην πόλη της Ορεστιάδας και η παρουσία Σας στο Ε.Φ.1 των Καστανέων, συμβόλισε την αναγνώριση, εκ μέρους της πολιτείας, της εκπλήρωσης της δικής μας αποστολής, φυλάττοντας σύγχρονες Θερμοπύλες.

Επιτρέψτε μου, όμως, με αγάπη και ανυπόκριτη εκτίμηση να καταθέσω ότι δεν κατέστη εφικτό να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη όλων των πολιτών της τοπικής μας κοινωνίας προς το πρόσωπό Σας και τον θεσμό που υπηρετείτε.

Εξοχότατη πρόεδρε, Εκφράζω την ευχή και την επιθυμία να μας δοθεί στο προσεχές διάστημα η δυνατότητα αυτή, προσκαλώντας Σας, επίσημα, ως Δήμαρχος της Ορεστιάδας, να επισκεφθείτε το Δήμο μας και να νιώσετε δια ζώσης την ακριτική μας φιλοξενία και τα ειλικρινή μας αισθήματα προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Χρόνια πολλά!Χριστός Ανέστη!